Fortsatt dataproblemer …

I går ettermiddag fikk jeg et plutselig problem med datamaskinen. Jeg hentet en annen datamaskin til skrivestua. Jeg tenkte at alt ville bli bra da. Men nå får jeg ikke koblet til nettet på den maskinen! Jeg må se om jeg kan finne en kabel jeg kan sette inn i modemet. (Jeg er ikke så flink til dette, og min datter Idun er i Oslo i en begravelse … Jeg må derfor forsøke å få det til alene, men jeg vet ikke om jeg klarer det.) Jeg gir beskjed om hvordan det går i løpet av dagen. Jeg beklager dette! Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å løse problemet!

  • Torsdag 10. juni klokka 11.00 I B1-B2 – DENNE TIMEN BLIR FLYTTET TIL SLUTTEN AV JUNI. Isbjørn: Vi jobber videre med oppgaver om ordfamilie.
  • Torsdag 10. juni klokka 12.30, B1-B2: Ulv: Vi jobber videre med oppgaver om verb. – DENNE TIMEN BLIR FLYTTET TIL SLUTTEN AV JUNI.
  • Torsdag 10. juni klokka 20.00: Gaupetimen flyttes til mandag 14. juni. Da blir det en dobbeltime!
Jeg minner om dette:
  • Timeplanen over alle medlemskapene finner du her: https://norskfordeg.no/timeplaner/
  • Finner du ikke fram til rommene og lenkene? Da må du ta kontakt med Thomas: support@norskfordeg.no
  • 15. juni har Norsk for deg! nettskole 6-årsjubileum. Den dagen blir det SEKS timer – og flere gode tilbud. (Dette er andre tilbud enn de tilbudene som kom 1. juni – da Norsk for deg!-portalen var 1 år.) Snart får du mer informasjon om dette!
  • Nå har jeg lagt ut tidspunktene og datoene for alle timene i juni. Sjekk timeplanen!
Jeg skriver en hilsen hver dag. Denne hilsenen kommer her: https://norskfordeg.no/category/hilsen-cecilie/ Hilsen Cecilie

Relaterte artikler

0 Kommentarer
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Du kan gjerne skrive en hilsen til Cecilie her!x
()
x
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}