Avreisedag!

Nå har dagen kommet! Jeg reiser til Peru! I dag reiser jeg til Amsterdam – og i morgen reiser jeg videre til Lima i Peru. Jeg reiser kun med håndbagasje, for dette er rådet man mottar fra flyplassene. Jeg tror man må være forberedt på litt kaos, men jeg krysser fingre for at alt går bra. I løpet av dagen får vi vel vite om det går mot lock-out og full streik – eller ei. Men: Jeg gleder meg til å reise! Jeg minner om at jeg skal lage lydfiler fra Peru – der jeg forteller spontant om mine opplevelser og tanker i møtet med Peru og det peruanske folket og kulturen.

En trist dag for fellesskapet vårt

I dag våknet vi opp til nyheten om at Pride-paraden i Oslo blir avlyst. Dette var veldig trist. To personer i Oslo er drept og 19 personer er skadde etter skyting i Oslo sentrum. Politiet etterforsker saken som terror. Det er fryktelig trist at slike ting skjer i 2022. Dette er dagen da alle fritt bør kunne gå i gatene og være stolt av den man er – og den kjærligheten man har. Det er veldig tungt at slike ting skjer i Norge og andre steder i verden. Jeg feller tårer i mitt hjerte, og jeg vil vise solidaritet med mennesker og si at alle former for kjærlighet er tillatt. Min eldste datter er trans-jente. Alle mennesker har rett til å være akkurat den de er!

Her kan dere lese om saken:

https://www.nrk.no/norge/skyting-ved-utested-i-oslo-sentrum-_-etterforskes-som-terror-1.16016478

14. juli

Jeg regner med at jeg kan starte direktetimene igjen 14. juli! Jeg har ikke rukket å bli ferdig med alle videoene jeg skulle lage. Jeg vil prøve å lage noen videoer fra Peru … Om jeg ikke får det til, må jeg rett og slett bare be dere om å vente på meg. Jeg kommer tilbake med nye direktetimer. Dessuten er jo portalen FULL av mange videoer fra tidligere.

Still spørsmål til Thomas

Om dere lurer på noe, vil Thomas være tilgjengelig på e-post: support@norskfordeg.no

Jeg ønsker dere fine sommerdager! Vi ses når jeg er tilbake igjen …

Hilsen

Cecilie

Svar

  1. God tur Cecilie! Kos deg i Peru, et fantastisk land med hyggelige mennesker. Gleder meg til å høre fra deg når du er tilbake. Imens har vi jo en del videoer for å jobbe med! 😀