Lær norsk med forfatter og norsklærer Cecilie Lønn

Bli medlem du også! Kun 129 kroner i måneden!

Dette får du som medlem i Norsk for deg!-portalen

Som medlem får du tilgang til mye nytt og spennende materiell som norsklærer Cecilie Lønn lager hver måned.

 • Nivåene er A1, A2, B1, B2 og C1.

 • Du får en plan for hva som skjer hver måned!

 • Du får tilgang til alle nivåene og du velger hva du vil jobbe med!

 • Norsk for deg!-medlemmer får helt spesielle medlemspriser på kurs!

 • Prisen er 129,- per måned. Du kan slutte som medlem når du vil. (Om du slutter og begynner igjen, er prisen 299,-.)

Pris per måned er kun 129,-.

De viktigste sekvensene i september

B1: Tante Adele og Nicolai!, tekst (2 timer)

B2: Norsk uttale! (2 timer)

B2-C1: Ordfamilie! (3 timer)

B2-C1: Verbtidene! (3 timer)

B2-C1: Det går bra!, oppgaver (2 timer)

C1: I samme båt!, oppgaver (3 timer)

C1: Tabita fortsetter! (3 timer)

Videoer på A1-nivå og A2-nivå kommer underveis i september!

Tilbakemeldinger fra medlemmer

Les noen typiske tilbakemeldinger som norsklærer Cecilie Lønn får av elevene sine.  

avatar 4

Sara Golzari

Elev

star-icon.png

Det er en selvfølge for meg at for å lære et nytt språk i voksen alder må man jobbe strukturert og målrettet. Du var den eneste personen i Norge som ga meg sjansen for å lære språket på den måten.

star-icon.png

Tusen hjertelig takk, Cecilie, for din lidenskap og utrettelige engasjement for å skape innovativt og veldig spennende innhold med sikte på å hjelpe med å tilegne oss høye nivåer og langvarige språkferdigheter, slik at vi kan trives i det vakre Norge!

avatar 2

Fernando A.

Elev

avatar 3

Sarah Rous

Elev

star-icon.png

Det beste er direktetimene med Cecilie! Hun er en dyktig språklærer som er spesielt flink til å forstå hvordan voksne lærer og jobber med språk. I tillegg er hun kjempehyggelig!

Cecilie
star-icon.png

Veldig hjelpsom lærer

star-icon.png

Tusen takk Cecilie!

star-icon.png

Har hjulpet meg masse

star-icon.png

Lærerikt! Takk!

HEI, JEG HETER CECILIE LØNN. JEG ER NORSKLÆRER!

Jeg har jobbet som norsklærer i 23 år, skrevet elleve bøker for deg som lærer norsk og seks bøker for deg som lærer spansk. Snart kommer bok nummer tolv i norsk. Jeg vil gjerne være din norsklærer på nettet!

Kvalifisert lærer med lang erfaring i nettkurs:

 • Norsklærer

 • Spansklærer

 • Forfatter

Pris per måned er kun 129,-.
avatar 7

Ivana C. og Fernando A.

Vi har lært norsk med Cecilie Lønn siden 2015. Fram til vi fikk å vite om hennes utrolig didaktiske bøker, engasjerende undervisningsopplegg, hadde vi, ærlig talt, ikke klart å lære norsk på en metodisk og konsekvent måte. Det å være med på alle Cecilies kurs har vært den beste avgjørelsen vi har tatt siden vi flyttet til dette fantastiske fredelige landet.

 

I løpet av årene har vi merket at det å skaffe seg gode norskspråkferdigheter er en prosess som, for voksne, kan ta ikke bare 2-3 år, men hele livet egentlig. Takket være Cecilies live og innspilte digitale innhold har vi fått ikke bare tilliten til å fortsatt forbedre vår muntlig og skriftlig norsk, men til å integrere oss mer i det norske samfunnet. Hun er ikke bare en utrolig kreativ og produktiv forfatter. Hun har den unike evnen til å oppfatte det vi voksne, med ulik språkbakgrunn, trenger for å gradvis og effektivt lære nyansene på språket basert på vår fremgang.

 

Vi har ennå ikke møtt en annen norsk instruktør, som er like kompetent og tiltalende som Cecilie Lønn. Tilnærmingen hennes til å undervise språket er så effektiv, kreativ og altomfattende at vi ikke kan tenke oss selv på å fortsette å lære norsk gjennom en annen metode eller instruktør. Hver gang vi vier tid til å jobbe på de forskjellige norskkursene vi har meldt oss på, tenker vi: Wow! Dette var virkelig vel anvendt tid! – fordi vi enten lærer noe nytt eller forstår begreper og uttrykk på et dypere nivå.

 

Tusen hjertelig takk, Cecilie, for din lidenskap og utrettelige engasjement for å skape innovativt og veldig spennende innhold med sikte på å hjelpe med å tilegne oss høye nivåer og langvarige språkferdigheter, slik at vi kan trives i det vakre Norge!

avatar 5

Maya Taha

Cecilie er en fantastisk lærer som jeg var heldig nok til å møte da jeg var i voksenopplæring. Etter voksenopplæringen ble jeg med på nettkurs og dette lærte meg veldig mye. Hun lærte oss alt fra enklere begreper til mer avanserte utrykk og grammatikk. Hun driver i tillegg en Café der folk fra ulike bakgrunn kan møtes og bli bedre kjent, og samtidig lære av hverandres feil og bli bedre i norsk. Det aller beste med Cecilie er at hun alltid er tilgjengelig når man trenger hjelp.

avatar 6

Claudia

Norskkursene til Cecilie er ikke A4-kurs som man kanskje få på offentlige institusjoner. Kursene hennes går inn på grammatikk, uttale, uttrykk, ordforråd, og mange andre praktiske temaer som å skrive søknad. Undervisningen er lærerik og variert.

 

Kursinnholdet er både systematisk og har en logisk oppbygning. Cecilie svarer alltid veldig presist på de store og små spørsmål. Nettkurs i seg selv har også en del fordeler, for eksempel er man mer fleksibel og kan være i andre land enn Norge - du trenger bare pc og internettilkobling.

 

Jeg opplever Cecilie som tålmodig, entusiastisk og ikke minst veldig hjelpsom lærer. Derfor har jeg vært på mange Norsk for deg!-kurs i flere år.

avatar 3

Sarah Rous

Jeg er utrolig glad for at jeg fant Cecilie og nettkursene hennes for nesten to år siden! Jeg bor i USA, hvor det finnes få muligheter for norskkurs, spesielt på et høyere nivå.

 

Cecilies Norsk for deg!-kurs er stappfulle med hjelpsomme ressurser, inkludert engasjerende og relevante tekster, oppgaver og videoer. Men det beste er direktetimene med Cecilie! Hun er en dyktig språklærer som er spesielt flink til å forstå hvordan voksne lærer og jobber med språk. I tillegg er hun kjempehyggelig!

 

Hun klarer å skape personlige forbindelser med studentene sine selv om kursene er på nettet. Jeg vil absolutt anbefale Norsk for deg kursene til alle som er interesserte i å lære norsk, uansett nivå eller hvor i verden du befinner deg!

avatar 4

Sara Golzari

Da vi kom hit søkte jeg på å finne en som kan lære meg det norske språket. Det er en selvfølge for meg at for å lære et nytt språk i voksen alder må man jobbe strukturert og målrettet. Du var den eneste personen i Norge som ga meg sjansen for å lære språket på den måten.

 

Du er en person med mange positive egenskaper som det er vanskelig å beskrive deg på ord. Jeg kan si litt om deg men dette er ikke alt. Du er en empatisk person som prøver å forstå hva som motiverer og inspirerer elevene dine. Deretter prøver du å hjelpe dem å oppnå disse målene. Du er en objektiv person som bygger strategier og taktikker basert på våre behov og språkferdighet.


Du er en tålmodig person som har evnen til å se når det er tid for å handle og når det er tid for å la ting bero. «Livet har en mørk side og en lys side. Vi må velge den som gleder oss mest.»

avatar 8

Rokas Trimbellis

Jeg begynte å lære norsk med Cecilie i 2016 og likte grundigheten veldig godt. Hun brukte mange forklaringer i forskjellige sammenhenger, slik at deltakerne fikk et bredt bilde. Kort sagt, Cecilies kurs dekket alle behov: fra å bare bestå Bergenstesten til å overleve i det norske samfunnet. Selv om jeg har bestått norskprøven tar jeg fortsatt norskkurs hos Cecilie. Det hjelper meg å lære avanserte uttrykk eller det norske språket slik som det er NÅ, ikke bare som står i tekstbøker.

avatar 9

Dörte Giebel

I over fire år har jeg satt stor pris på Cecilies norskkurs. Takket være hennes undervisning klarte jeg med en gang å bestå den skriftlige Bergenstest – på C1-nivå. Og jeg nyter fortsatt godt av Cecilies innspill og tilbakemeldinger, særlig når det gjelder avanserte spørsmål om grammatikk og den typisk norske uttrykksmåten i mine tekster. Men det dreier seg ikke bare om hennes kompetanse som norsklærer, poenget er at Cecilie er en ildsjel som alltid finner nye spennende veier til å vekke lysten til å lære norsk.

Medlemskapsfordelene i Norsk for deg!-portalen

Et medlemskap gir deg mange fordeler. Blant annet får du dette:

Husk: Din pris er 129 kroner totalt per måned for alt sammen!

01.

Direktetimer

15-20 direktetimer hver måned.

02.

Videoer

4-5 videoer hver måned.

03.

Lydfiler

5-15 nye lydfiler hver måned.

04.

Tekster

Nye tekster hver måned.

05.

Uttaletrening

Lær riktig uttale av ord og uttrykk.

06.

Oppgaver

Nye oppgaver hver måned.

07.

Spørsmål & svar

Still spørsmål og få svar av Cecilie.

08.

Tester

Test på alle nivåer hver måned.

Pris per måned er kun 129,-.

Enkel og trygg bestilling

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Totalt
Medlemskap Norsk for deg!-portalen  × 1 kr129.00 / month
Delsum kr129.00
Totalt kr129.00
Recurring totals
Subtotal kr129.00 / month
Recurring total kr129.00 / month
First renewal: 22. oktober 2020
 • Betal med betalingskort via Stripe.


Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Høydepunkter denne måneden

Se hva vi skal fokusere på denne måneden:

sep 2020
24 september 2020

C1: I samme båt!

Vi jobber med oppgaver fra I samme båt! (arbeidsbok). Du må være Norsk for deg!-medlem for å kunne bli med på timen. Her finner du informasjon om dette: https://norskfordeg.no/bli-medlem-i-norsk-for-deg-portalen/

Les mer »
25 september 2020

C1: Tabita fra skogene

Vi jobber videre med den spennende teksten Tabita fra skogene. Boka kan bestilles her: https://www.adlibris.com/no/bok/tabita-fra-skogene-9788245032734 Du må være Norsk for deg!-medlem for å kunne bli med på timen. Her finner…

Les mer »
28 september 2020

C1: Tabita fra skogene

Vi jobber videre med den spennende fortellingen om Tabita. Du kan bestille boken her: https://www.adlibris.com/no/bok/tabita-fra-skogene-9788245032734 Du må være Norsk for deg!-medlem for å være med på timen. Det koster kun…

Les mer »
30 september 2020

C1: Tabita fra skogene

Vi jobber videre med den spennende fortellingen om Tabita. Du kan bestille boken her: Tabita fra skogene. Du må være Norsk for deg!-medlem for å være med på timen. Det…

Les mer »

Ofte stilte spørsmål

Det å være Norsk for deg!-medlem erstatter ikke kursene! Det er mulig å være bare Norsk for deg!-medlem og betale 129 kroner i måneden. Men det beste er å ha ett eller flere nettkurs samtidig med at man er med i Norsk for deg!-portalen. Nettkursene bør man jobbe med systematisk. Som Norsk for deg!-medlem kan man være med på mange timer og få mye nytt materiell. Da blir man motivert til å jobbe videre med kurset / kursene! Når man er Norsk for deg!-medlem, får man både motivasjon og man får nye timer. Det er en møteplass og et felles klasserom. Her kan du lese mer om alle nettkursene.

Nei, man er ikke automatisk Norsk for deg!-medlem om man har et nettkurs. Man må betale 129 kroner i måneden for å være Norsk for deg!-medlem (i tillegg til kurset).

Nei, du må ikke ha et nettkurs for å bli Norsk for deg!-medlem, men Cecilie anbefaler at du har minst ett nettkurs i tillegg til å være medlem.

Du får materiell til en verdi av 3700,- kroner hver måned. Du betaler kun 129,- kroner når du er Norsk for deg!-medlem.

Ja, du kan slutte å være medlem når du vil. Men om du ønsker å starte igjen, blir din faste pris 299,- per måned.

Du må gi beskjed til Cecilie om du ikke vil være medlem lenger.

 • I begynnelsen av hver måned starter vi på A1-nivå – med vokabular, bilder og litt grammatikk.
 • Så går vi videre på A2-nivå – med flere ord og litt mer grammatikk.
 • Halvveis i måneden – på B1-nivå – begynner grammatikken å komme inn i stor grad, men det er mye repetisjon og vi går fortsatt rolig fram.
 • På B2-nivå kommer utfordringene! Nå presenteres grammatikken for fullt – og det kommer nye ord og uttrykk «hele tiden».
 • På C1-nivå kan dere møte «de store utfordringene». Jeg gir dere svært avanserte grammatikkoppgaver og dere får mye å tenke på. Men samtidig er jeg nøye med å forklare alt vi gjør. Du kan følge med på disse timene selv om du ikke er på C1-nivå, for jeg forklarer det vi går gjennom.
 • På den siste dagen i måneden har du muligheten til å ta en test.
 • Nivået på testen er A1-C1. Du velger selv hvor mange nivåer du vil ta av testen.
 • Om du får over 70 % riktig på testen, kan du få tilsendt et testresultat.
 • Dette resultatet kan du gjerne bruke når du søker jobb!
• Du kan samle testresultater for hver måned.
 • Nei! Nettkursene er like viktige som før! Men Norsk for deg!-portalen binder alle kursene sammen til ett stort univers!
 • Du bør jobbe både med kursene OG med Norsk for deg!-portalen. (Husk at du får “korona-priser” som medlem. Ikke-medlemmer må betale full pris.)
 • Norsk for deg!-portalen gir deg nye, spennende ting å jobbe med hver måned!
 • I Norsk for deg!-portalen treffer du Cecilie på direktetimer hver måned.
 • I Norsk for deg!-portalen kan du stille spørsmål om det du lurer på.
 • Du blir del av et stort fellesskap i Norsk for deg!-portalen.

Betingelser og Vilkår

© Kopibeskyttet 2020. Norsk for deg! - Org.nr. 986 679 324. Alle rettigheter forbeholdt.

Norsk for deg!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...