Posted on

CV- og jobbsøknadskurs

Skriv gode søknader og en flott CV i sommer!

 

Hva lærer man på dette kurset?

Du lærer om hvordan du kan skrive en god og riktig søknad. Du lærer også om hvordan du skal sette opp CV-en din på en riktig, relevant og fin måte.

 

Er dette et nettkurs?

Ja, det er et nettkurs. På kurset bruker vi ikke Skype. Vi bruker Adobe Connect. Deltakerne får en lenke de skal følge for å komme inn i klasserommet.

 

Når har vi undervisning?

Kurset foregår tirsdager klokka 20.00. Det vil bli 5 tirsdager med undervisning. Kurset starter tirsdag 9. juli 2019 klokka 20.00.

 

Hvilket nivå bør man ha for å være med på kurset?

Man bør ha B1-nivå – eller høyere.

 

Hvilke datoer skal kurset være på?

9. juli, 16. juli, 23. juli, 30. juli og 6. august.

 

Får jeg hjelp til å skrive søknader og CV?

Ja, du får hjelp og veiledning hele den perioden kurset varer. Du kan få hjelp med CV-en din. Du kan skrive så mange søknader du vil i løpet av kursperioden. Du vil få i oppgave å skrive flere søknader i løpet av kurset.

I tillegg kan du levere to søknader som Cecilie kan hjelpe deg med senere – etter at kurset er over. Du kan levere disse to søknadene når du trenger hjelp senere fordi du skal søke på en jobb.

 

Hva lærer jeg på kurset?

Du lærer å skrive gode søknader – og du lærer å skrive en søknad som er tilpasset det norske arbeidsmarkedet og den norske kulturen. Du lærer også å skrive en god og relevant CV.

Du lærer også om hvordan du kan skrive jobbsøknaden tilpasset jobbannonsen. Dette er svært viktig – og dette er det en del som glemmer å ta nok hensyn til når man skriver søknader.

 

Hvor mye koster kurset?

Kurset koster 1000 kroner.

 

Hvordan betaler jeg for kurset?

Du får tilsendt faktura på e-post. Betalingsfristen er 6. juli. Kurset må være betalt for at du skal kunne begynne kurset. På dette kurset er delbetaling ikke mulig. Man kan heller ikke betale senere enn 6. juli.

Må jeg ha en bok for å følge kurset?

Nei. Alt materiell vil ligge inne på kurset.

 

Hvordan melder jeg meg på kurset?

Du må sende en e-post til Cecilie: cecilielonn@gmail.com

Kvinne, Jente, Folk, HÃ¥nd, Note, Notisblokk, Skriver