Datamaskinen er på plass …

Det har vært noen kaotiske dager for meg på grunn av dataproblemene mine … Først gikk datamaskinen i skrivestua plutselig i stykker. Jeg bestemte meg for å hente datamaskinen jeg har hjemme og sette den i skrivestua. Da den var installert, klarte jeg ikke å koble til nettet. Jeg klarte etter hvert å få hjelp til dette. Da var jeg veldig glad – og jeg var klar til å begynne nye timer fra skrivestua. Akkurat da alt var klart, fikk jeg vite at Paloma og jeg måtte sitte i karantene i en uke! Noen på 10. trinn på skolen hennes har blitt smittet av korona … Dermed kunne jeg ikke ha timer i skrivestua likevel – og jeg måtte flytte datamaskinen hjem igjen!

Nå er jeg hjemme – og her skal jeg være i karantene i ei uke. Det betyr at jeg får tid til å ha timer på lørdag og søndag. Jeg hadde tenkt å dra opp til campingplassen på søndag, men nå blir ikke det mulig. Derfor blir det «karantene-norskkurs» i helga! Jeg legger ut tidspunktene for helgen veldig snart.

Her er programmet for fredag 11. juni:

Klokka 12.00: Fjellrev. Vi skal lese en ny tekst! Teksten kommer på fjellrev-rommet før timen.

Klokka 13.30: Ulv, A2-B1. Vi skal ha snakketime! Spørsmålene kommer på ulverommet før timen. Finner du ikke ulverommet? Da må du skrive til Thomas: support@norskfordeg.no

Du må ha på KAMERA og LYD om du vil være med på snakketimen. Når dere er i grupper, skal dere laste opp dokumentet fra ulverommet. Da må dere trykke på «Share screen» inne på Zoom.

Klokka 17.00: Ulv, B2. Vi jobber videre med verboppgaven!

Vi ses på timene i dag!

Jeg var så glad da jeg endelig hadde nett på datamaskinen i skrivestua. Rett etterpå fikk jeg vite at Paloma og jeg må i karantene – og datamaskinen måtte flyttes igjen …

Hilsen

Cecilie

Relaterte artikler

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemte
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Hina
10 dager siden

hurrah !

1
0
Du kan gjerne skrive en hilsen til Cecilie her!x
()
x
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}