Flykaos – og snart Peru-tur

Blir det direktetime fra Machu Picchu, mon tro?

Jeg er litt nervøs for flyturen til Peru ettersom det er kaos og fare for mer streik på veldig mange flyplasser i Europa. Jeg skal reise med SAS og KLM, og SAS er berørt av streiken. SAS har begynt å kansellere avganger … Jeg håper at de ikke kansellerer min avgang! Er du også berørt av streiken og flykaoset? Jeg har bestemt meg for at jeg skal reise kun med håndbagasje. Jeg tror ikke de får tid til å sende kofferten min videre fra København (der jeg skal mellomlande). Dermed kan kofferten min strande i Amsterdam, og da har jeg flydd videre før jeg rekker å hente den. Jeg må dra med kun håndbagasje. Ja, ja. Jeg håper i hvert fall at flyet går. Det er viktigere enn klærne. Vi får se. Kryss fingre for meg!

Vokabular

Å bli berørt av (her): å bli rammet av

I andre sammenhenger kan det å bli berørt av noe bety at man opplever sterke følelser.

Ettersom = fordi = siden

Om kofferten «strander» i Amsterdam, betyr det at den kommer til Amsterdam – og stopper der (den kommer ikke videre). (Min koffert vil ikke komme seg videre fordi jeg har kjøpt to separate billetter.)

Videoer

Jeg jobber med videoene som jeg har lovet at jeg skal lage. Jeg håper jeg rekker alt. Vi får se! Uansett blir det en del videoer dere kan jobbe med mens jeg er borte. Når jeg kommer tilbake, blir det ekstra koselig å starte med direktetimer igjen! (Jeg håper jeg kommer tilbake, ha-ha! De sier at streiken kan bli enda større etter hvert. Kanskje blir det direktetimer fra Peru og Machu Picchu!)

Lydfiler fra Peru

Jeg tenker på dere selv om jeg skal ha ferie. (Jeg skal gjøre alt jeg kan for å ikke jobbe …) Men jeg skal likevel lage lydfiler fra Peru. Denne lydfilserien kommer enten mens jeg er i Peru – eller rett etterpå. Følg gjerne med. Hva kommer jeg til å oppleve? (Jeg vet ikke …) 😊

Hilsen

Cecilie

Svar