Gaupe-uke på video

I denne uka jobber vi med teksten “Hvem forstår seg på fru Ødegård?”. På bildet kan dere blant annet se Bertha, butikkeier på det tjuende året. Følg videoene på gauperommet!

Denne uka får dere videoer på gauperommet. Videoen jeg laget i går, ligger på gauperommet. Vi jobber med teksten «Hvem forstår seg på fru Ødegård?» Teksten er hentet fra grunnboka til I samme båt!. Den ligger inne på gauperommet – men boka kan også bestilles her:

https://www.adlibris.com/no/sok?q=cecilie+l%C3%B8nn

Det kommer en ny video i dag om denne teksten. Videoen kommer på ettermiddagen.

I neste uke kommer det ulvevideoer. Deretter blir det en uke med fjellrev-videoer – og så blir det en uke med isbjørnvideoer til slutt. 18. juli starter direktetimene igjen!

Tøyen bibliotek

I dag skal jeg besøke Tøyen bibliotek. Jeg skal lese «Prinsessen på Lykketoppen» fra Opp og fram! – og snakke med de som har kommet. Det blir koselig. Det nye biblioteket på Tøyen har blitt så fint, og de har mange flotte aktiviteter der. Jeg anbefaler alle å ta seg en tur til biblioteket på Tøyen!

Jeg ønsker dere en fin sommerdag! Bruk innholdet på portalen! Savner du noen kurs som ikke er flyttet over fra Fronter? Ta da kontakt med Thomas: support@norskfordeg.no

Hilsen

Cecilie

Svar