Nivå fra A1 til B2

Helsenorsk for deg!-kursene

For deg som skal jobbe i helsevesenet

3,000 kr

3,000 kr

3,000 kr

Man kan melde seg på Helsenorsk for deg! hele tiden.

Kurset har mange videoer, oppgaver, tester og lydfiler. På kurset fokuseres det på helsenorskvokabular, hverdagsvokabular og grammatikk.

Hvis man vil skrive ulike typer tekster, kan man bestille skrivemåned i tillegg.

Kurset har direktetimer i perioder / av og til. Man får informasjon om tidspunkter når man er med på kurset. Noen perioder er det undervisning i helgene, mens det andre ganger er undervisning på kveldstid på ukedager. Akkurat nå (våren 2018) er det ikke direktetimer, men deltakerne får hele tiden nye lydfiler. Til høsten blir det nye direktetimer – i tillegg til nye lydfiler.

Den som er deltaker, får en lenke man skal følge for å komme inn til nettkurset. Da kan man se og høre Cecilie. Hun snakker, skriver og forklarer. I tillegg til at du ser Cecilie, kan du også se en tekst eller oppgaver. Du kan skrive svar på spørsmål Cecilie stiller. Du kan også stille spørsmål selv via chatfeltet.

Du kan bruke kurset så lenge du selv ønsker. Det starter og slutter ikke på noe bestemt tidspunkt. Du kan jobbe med kurset så lenge du vil. Når du har kjøpt kurset, mister du det ikke.

Helsenorsk for deg! består av tre deler: A1-A2, B1 og B2.

Prisen er 3000,- kroner. For medlemmer av Norsk for deg!-portalen er prisen kun 1000,- kroner.

Ja, du finner lydfiler til tekstene og oppgavene inne på nettkurset.

Du finner undervisning på video. I tillegg finner du digitale oppgaver. Dette er store kurs og kursene vil vokse hele tiden.

Ja, på de direkte timene kan du delta interaktivt.

Ja, du kan sende melding til Cecilie på e-post eller via Facebook. Du kan også legge ut spørsmål i facebookgruppa.

Linken til Facebookgruppa: Helsenorsk på Facebook

Ja, Cecilie underviser både på helsenorsk, hverdagsnorsk og grammatikk.

Du må ikke ha boken, men mange synes det er bra å ha denne i tillegg. Link for å bestille er her: Helsenorsk for deg!-boken

Nei, man må bestille bok i tillegg til kurset selv.

Ja, det kan du. Da må du sende en e-post til Cecilie og be om å bli med på gratisdelen av nettkurset. Da kan du se eksempeltimer fra alle kursene.

Helsepersonell i Norge

Helse- og omsorgssektoren i Norge står overfor store utfordringer når det gjelder behov for personell de neste tiårene. Helsedirektoratet påpeker at det fremtidige behovet for helsepersonell er så stort at det ikke kan forventes at de klarer å rekruttere nok helsepersonell i Norge til å dekke alle oppgavene i helse- og omsorgssektoren. Derfor må sykepleiere utenfor Skandinavia rekrutteres. Den største faggruppen innenfor helse- og omsorgssektoren er sykepleiere. Statistisk sentralbyrå sier at det om 20 år kan mangle 13 000 sykepleiere.

helsenorsk for deg
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}