Hilsen Cecilie!

Nå er novembermørket over oss. Jeg håper dere har det bra og at mørket ikke påvirker humøret. Det er viktig å gjøre hyggelige ting inne og sammen med andre når mørket senker seg over landet vårt. Vi må ta vare på hverandre og gi hverandre lys!

Jeg har hatt noen travle og litt utfordrende dager. Derfor har jeg ikke klart å lage de videoene jeg planla. Heldigvis kommer det alltid nye muligheter

Fjellrev-videoer

Jeg planlegger å lage to nye videoer for uken som kommer. Videoene skal komme onsdag 23. november og fredag 25. november. Denne uken blir det en fjellrev-videoer – med fokus på helsenorsk og begreper innenfor helsenorsk. Disse videoene blir nyttige for helsepersonell – og alle andre som synes at temaer innenfor helse (og begrepsforståelse) er interessant.

Velkommen til Mestizo i Oslo i dag

I dag inviterer jeg til Mestizo i Oslo klokka 12.00! Vi får mulighet til å snakke litt sammen – og jeg byr på boller. Jeg skal også lese en historie som vi kan reflektere litt rundt. Her er arrangementet:

https://www.facebook.com/events/1571756529956144/

Hilsen

Cecilie

Svar