I samme båt!-uke!

Snart drar jeg til Peru. Jeg vil lage en lydfilserie fra Peru – der jeg forteller litt om det jeg ser og opplever. Den kan bestilles etter 13. juli. Jeg aner ikke hva jeg kommer til å fortelle om … 🙂

Nye gaupevideoer

I uka som kommer vil dere få nye gaupevideoer. Jeg vil bruke en tekst fra min bok I samme båt! (C1-nivå). Teksten heter «Hvem forstår seg på fru Ødegård?». Jeg legger inn denne teksten på gauperommet i løpet av dagen. Dere vil få videoer knyttet til denne teksten i denne uka – og jeg vil også gjennomgå noen oppgaver knyttet til teksten. Nå blir det I samme båt!-uke!

Kurset for deg som ønsker ekstra oppfølging

Vi har direktetime i kveld klokka 20.00 på dette kurset. Vi jobber videre med fortellingen «Kalven».

Oversikt over videoukene

Videoene dere skal få de neste ukene, vil inneholde dette:

  • 20.-23. juni: gaupetimer (I samme båt!): «Hvem forstår seg på fru Ødegård?»
  • 27. juni-1. juli: ulvetimer (Nå begynner vi!): kapittel 15 og 16
  • 4.-8. juli: fjellrevtimer (Helsenorsk for deg!): 19.4, 20.5, 21.6
  • 11.-15. juli: isbjørntimer (Norsk for deg: Grammatikkoppgaver / Det går bra!)

Små endringer kan forekomme, men planen vil bli omtrent slik det står her. 😊 Da kan dere se på videoer når dere ønsker. Jeg tror dere har mer enn nok å jobbe med her, for dere vil vel også ha litt sommerferie. 18. juli starter direktetimene igjen!

Hilsen

Cecilie

Svar