Kjære alle sammen!

Gratulerer med dagen! I dag er det en stor dag – for dere og for meg! På jubileumsdager er det lov til å stoppe opp litt og se hva man har fått til. Det har skjedd UTROLIG mye i løpet av dette året siden Norsk for deg!-portalen åpnet 1. juni 2020. Ideen om en “portal” kom til meg helt plutselig en mørk vinterkveld (uten at jeg helt visste hva jeg tenkte på). Jeg har jobbet veldig hardt hver eneste dag, men det har vært fantastisk spennende å bygge opp Norsk for deg!-portalen skritt for skritt!

Norsk for deg!-portalen har opplevd en eventyrlig vekst. På ett år har portalen hatt ca. 2000 deltakere. Noen har sluttet og nye har startet hele tiden. Dere er del av et kjempestort fellesskap! Sammen gjør vi portalen mulig – og dermed gjør vi også rimelig norskundervisning med høy kvalitet mulig. Det er så spennende – og jeg er så GLAD fordi dere vil være med på denne eventyrlige reisen. Jeg ELSKER å være læreren deres! (Det tror jeg dere vet – og det tror jeg dere kan se på meg:) Jeg har hele tiden LYST til å lage nye tekster, nye oppgaver og nye grammatikkforklaringer til DERE – sånn at dere kan lære MER og MER. Det er DERE som er min store INSPIRASJON hele tiden. Det håper jeg dere vet og husker på! Tusen hjertelig takk for at dere vil være isbjørner, ulver, fjellrever og gauper! Hurra for dere!

Jeg vil også si tusen hjertelig takk til flinke THOMAS som alltid hjelper meg og dere når vi trenger hjelp! Både dere og jeg har «1000» spørsmål, og da står Thomas klar til å finne løsninger. Hurra for Thomas!

I dag blir det fem timer med undervisning. Dere medlemmer vil finne dokumentene til timene inne på rommene (og ulvene på Fronter). Lenker til timene – og lenker til kursene som er på tilbud – finner dere her:

Hipp, hurra for dere – som gjør Norsk for deg!-eventyret mulig! Takk for at dere er så tålmodige og prøver så hardt for å lære det vi alle er så glade i: det norske språket og den norske kulturen!

Hilsen

Cecilie – din lærer

Relaterte artikler

0 Kommentarer
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Du kan gjerne skrive en hilsen til Cecilie her!x
()
x
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}