Kjøp norskbøkene

NORSK FOR DEG!- BØKENE

Alle bøkene til Cecilie Lønn (i norsk for utlendinger og spansk) kan kjøpes på nett, blant annet via Fagbokforlaget sin bokhandel på nett:

KJØP HER 

[pdf-embedder url=”https://norskfordeg.no/wp-content/uploads/2017/05/Pages-from-Nå-begynner-vi-Grunnbok-2-utg.pdf” title=”Pages from Nå begynner vi Grunnbok 2 utg”]

[pdf-embedder url=”https://norskfordeg.no/wp-content/uploads/2017/05/Pages-from-Nå-begynner-vi-Arbeidsbok-2.-utg.pdf” title=”Pages from Nå begynner vi Arbeidsbok 2. utg”]

Nå begynner vi! (A1-A2)

Nå begynner vi! består av grunnbok og arbeidsbok. Hver bok har 64 kapitler. Grunnboka har 310 sider og arbeidsboka har 350 sider. I Nå begynner vi! finner du det du trenger for å komme i gang med å lære norsk på et grunnleggende nivå (A1-A2). Temaene er hverdagslige og praktiske. I tillegg finner du noen ekstrakapitler om alfabetet og uttale – og tall og fraser. Du finner også en grammatikkdel bak i grunnboka med mange lister over bøyningsformer. Helt til slutt kan du lese forfatterens tanker om det å lære norsk og å undervise i norsk. Du kan bestille Nå begynner vi! i de fleste nettbokhandler. Du kan for eksempel bestille den her (det er de grønne bøkene). Nå begynner vi! finnes også som ordliste fra norsk til tysk. Her kan du bestille den. Grunnboka finnes også i digitalversjon. Digitalversjonen kan bestilles her.

Vi anbefaler å bruke Nå begynner vi! i kombinasjon med nettkurset til samme bok. Her kan du finne mer informasjon om nettkurset. Prisen på nettkurset er 2500 kroner. Du kan jobbe med nettkurset så lenge du vil.

Opp og fram! (B1)

Opp og fram! består av grunnbok og arbeidsbok. Hver bok har 40 kapitler. Grunnboka har 242 sider og arbeidsboka har 338 sider. I Opp og fram! finner du det du trenger for å lære deg norsk på mellomnivå (B1). Temaene er hverdagslige og praktiske. I tillegg finner du fortellinger som handler om kjærlighet, død, vennskap, forhold mellom mann og kvinne – og foreldre og barn, m.m. Du finner også noen lister bakerst i arbeidsboka som er nyttige når du jobber med grammatikken. Du kan bestille Opp og fram! i de fleste nettbokhandler. Du kan for eksempel bestille den her (det er de gule bøkene).

Vi anbefaler å bruke Opp og fram! i kombinasjon med nettkurset til samme bok. Her kan du finner mer informasjon om nettkurset til Opp og fram!. Prisen er 2500 kroner. Du kan jobbe med nettkurset så lenge du vil.

Det går bra! (B2-C1)

Det går bra! består av grunnbok og arbeidsbok.

I samme båt! (C1)

I samme båt! består av grunnbok og arbeidsbok.

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver

Norsk for deg: Grammatikkoppgaver er én bok. Her finner du veldig mange grammatikkoppgaver!

Helsenorsk for deg! (A1-B2)

Helsenorsk for deg! (A1-B2) er en bok som strekker seg fra A1-nivå til B2-nivå. 

Norsk for deg: Tekster og grammatikk

Dette er en helt ny bok som kommer ut i 2019. Følg med! Her er nettkurset til denne boka.

Spørsmål? Få svar her:

Vi bruker informasjonskapsler! Godta ved å trykke OK, eller se mer info her.

Innstillingene for informasjonskapsler på dette nettstedet er satt til "informasjonskapsler tillatt", slik at vi kan måle nettstedet effektivitet og gi deg best mulig opplevelse når du bruker det. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å forandre på dine innstillinger for informasjonskapsler, så godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Se mer i våre Vilkår og Retningslinjer.

KLIKK HER FOR Å LUKKE DENNE TEKSTBOKSEN