Kurs hos Cecilie nå – og til høsten

Norsk for deg!-kursene vokser hele tiden og tilbudet om kurs blir stadig større. For noen kan det kanskje være litt vanskelig å holde oversikten over hvilke kurs jeg tilbyr – for det begynner å bli ganske mange. Her vil jeg fortelle litt om de norskkursene du kan ta hos meg på nettet. Jeg vil også fortelle litt om hvordan tilbudet blir høsten 2017.

Norskfordeg.no

Aller først vil jeg understreke at nettsiden norskfordeg.no har fått nytt design. Det er jeg veldig glad for og stolt over og jeg håper du liker det.

Blogg

Følg gjerne med på bloggen som du er inne på akkurat nå. Jeg legger ut melding på Facebook når jeg har skrevet et nytt blogginnlegg. På bloggen skriver jeg om ulike språklige emner – i tillegg til at jeg forteller litt fra reiser og opplevelser – og gir noen generelle tanker. Etter hvert vil det også bli mulig å kunne få tilgang til lydfiler hvor innleggene på bloggen er lest inn. Prisen for 5 lydfiler vil være 100 kroner.

Nettkurs i norsk på alle nivåer

Jeg tilbyr nettkurs på alle nivåer – fra A1 til C1. Kursene jeg tilbyr er disse:

 • Nå begynner vi! (A1-A2, 2500 kroner) – har ingen direktetimer (kun opptak)
 • Opp og fram! (B1, 2500 kroner) – har noen få direktetimer igjen, det kommer flere opptak
 • Det går bra! (B2-C1, 2500 kroner) – har noen få direktetimer igjen, det kommer flere opptak
 • Norsk for deg! (B2-C1, 2500 kroner) – har noen få direktetimer igjen, det kommer ikke flere opptak
 • I samme båt! (C1, 2500 kroner) – har noen få direktetimer igjen, det kommer ikke flere opptak
 • Helsenorsk for deg! (A1-A2, 3000 kroner) – har ingen direktetimer nå (kun opptak); direktetimer kommer kanskje til høsten
 • Helsenorsk for deg! (B1, 3000 kroner) – har opptak og får direktetimer høsten 2017
 • Helsenorsk for deg! (B2-C1, 3000 kroner) – har opptak og direktetimer nå – og får flere direktetimer høsten 2017
 • Grammatikk og tekster (del 1, 1000 kroner) – kun opptak
 • Grammatikk og tekster (del 2, 1000 kroner) – kun opptak
 • Grammatikk og tekster (del 3, 1000 kroner) – har direktetimer (12 timer igjen)
 • Julekurs (400 kroner) – kun opptak, men det kommer flere timer i november / desember
 • Om å skrive (B2, 400 kroner) – kun opptak
 • Rettetimer (B2, 100 kroner per time) – kun opptak

Meld deg på hele tiden / løpende påmelding

Du kan melde deg på disse kursene hele tiden. Grunnen til at du kan melde deg på hele tiden er at du kan jobbe med opptakene, lytte til lydfiler (på de kursene som har det) og gjøre digitale oppgaver. Du kan jobbe selvstendig – og du kan jobbe med kurset så lenge du vil. Når du har kjøpt tilgangen, mister du aldri kurset.

Store kurs

Hvert av kursene inneholder mange timer. Norsk for deg! er det største kurset. Det går bra!, Opp og fram! og I samme båt! er også svært innholdsrike kurs. Nå begynner vi! skal bli enda større enn det er i dag. Helsenorskkurset vil også bli veldig mye større. Dette kurset er i startfasen, men alle helsenorskkursene vil bli svært store og innholdsrike.

Oversikt over kursene

Kursene er så store at det kan være nødvendig med en oversikt over alt du kan finne på kursene. Denne oversikten vil snart komme på nettsiden. Da kan det bli lettere for deg å velge et kurs.

Facebookgruppene

Alle bøkene og kursene har sine egne facebookgrupper. Nå er det bare Norsk for deg som er en åpen facebookgruppe. De andre gruppene blir man invitert inn i når man melder seg på kurs.

Her er Norsk for deg-gruppen: https://www.facebook.com/norskfordeg.no/?fref=ts

Her er Norsk for deg-siden: https://www.facebook.com/norskfordeg.no/

Nye bøker

Til høsten kommer det to nye bøker. Det er:

 • Helsenorsk for deg! (A1-B2)
 • I samme båt! arbeidsbok (C1)

Kurs høsten 2017

Jeg vil fokusere på arbeidet med helsenorskkursene. På disse kursene vil det komme mange nye direktetimer.

Jeg har fortsatt ikke bestemt om det blir et nytt kurs i Grammatikk og tekster (del 4). Det vil komme informasjon om dette senere.

Du kan fortsatt ha skrivemåned til høsten. Det vil være en god plan å bruke nettkursene aktivt (med videoundervisning og digitale oppgaver) – og kombinere dette med skrivemåned. Du kan lese mer om skrivemåned et annet sted på nettsiden.

Norsk for deg!-appen

Det finnes også en egen app du kan bruke. På denne appen finner du lydfiler. Appen vil bli videreutviklet (og jeg har ikke hatt nok tid til å gjøre alt jeg vil med appen). Men det vil komme mer stoff, og du kan allerede finne ganske mye. Les på nettsiden her om denne appen. Det du finner på appen finner du ikke på nettkursene.

Om betaling

Hvis du vil bli med på kurs nå, men det er vanskelig å betale akkurat nå – kan du be om å betale inn litt og litt. Det finner vi en løsning på.

Om informasjon og påmelding

Les først informasjonen om kursene på nettsiden. Send deretter e-post med spørsmål eller påmelding til: cecilielonn@gmail.com