Litt hver dag! (B2)

(B2) Modul 14

Lær litt norsk hver dag – med Litt hver dag!-modulen.

330760_10151945513760244_1310587667_o

Hva inneholder en modul i Litt hver dag!?

En modul inneholder forklaring av 20 ord og uttrykk. Nå kan du finne 20 delmoduler med forklaring av 20 ord og uttrykk i hver fil. Hver fil varer ca. 20-24 minutter.

Hvordan skal jeg jobbe med Litt hver dag!-modulene?

Du finner ordene jeg forklarer her på nettsiden. (Se i menyen under Litt hver dag!.) Kjøp og last ned den modulen du vil lytte til. Lytt til filen flere ganger. Det gir god trening å lytte til forklaringer og lære nye ord på denne måten. I tillegg til å lære de ordene som står på listen, vil du også lære andre ord som jeg bruker i forklaringene. Lær norsk – på norsk, og gjør det litt hver dag.

Det er viktig å jobbe litt hver dag. Du kan naturligvis jobbe i flere dager med en fil, men det er viktig å jobbe jevnt og trutt (uten for mange pauser) når du lærer norsk. Denne appen kan hjelpe deg til å ha kontinuitet i norskinnlæringsprosessen din. Ikke ta for lange pauser. Studer heller ikke så mye at du blir sliten. Derfor: jobb litt hver dag

Du kan lytte til en fil mange ganger. Da lærer du ordene bedre. Du skal ikke bare forstå ordet, men også begynne å bruke ordet. For klare det, må du bli godt kjent med ordene og uttrykkene og høre dem mange ganger.

Hvor mye koster en modul?

En modul i Litt hver dag! koster 44 kroner. Betalingen skjer automatisk via App Store. Man kan ikke bestille disse filene fra meg. Det må gjøres via App Store og du må laste ned Norsk for deg!-appen.

Lykke til!

Hilsen Cecilie