Lydtime 3

I går hadde vi vår andre «lydtime» – og vi fant sammen ut at det faktisk var nødvendig med en time til. Dermed blir det «lydtime (del 3)» i morgen. Timen kommer klokka 18.00. Dere finner lenken på isbjørnrommet denne gangen. Her kan dere gå inn for å finne lenken:

https://norskfordeg.no/grupper/isbjorn-rommet/zoom/meetings/39

Jeg synes det er morsomt å jobbe med disse lydverbene. Kanskje ser vi også litt på ordfamilie og uttrykk knyttet til disse verbene. Vi får se hva vi får tid til. Kanskje kan jeg lage litt «isbjørnstoff» om disse verbene. Jeg skal tenke på det. Det kommer et nytt dokument i løpet av dagen – men dette dokumentet legger jeg på gauperommet (sånn at alle dokumentene ligger samlet).

Vi ses klokka 18.00 til time!

Hilsen

Cecilie

Svar

Spørsmål? Få svar her:

Vi bruker informasjonskapsler! Godta ved å trykke OK, eller se mer info her.

Innstillingene for informasjonskapsler på dette nettstedet er satt til "informasjonskapsler tillatt", slik at vi kan måle nettstedet effektivitet og gi deg best mulig opplevelse når du bruker det. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å forandre på dine innstillinger for informasjonskapsler, så godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Se mer i våre Vilkår og Retningslinjer.

KLIKK HER FOR Å LUKKE DENNE TEKSTBOKSEN