Norsk for deg!-kurset (B2-C1)

Norsk for deg!-kurset

Oppnå B2-nivå i alle deler på Norskprøven – eller «bestått» / «godt bestått» på bergenstesten!

Hva slags kurs er dette?

Cecilie tilbyr nå Norsk for deg!-kurset (B2-C1)! Dette er et nettkurs i norsk hvor du lærer det du må kunne for å oppnå B2-nivå på Norskprøven eller bergenstesten.

Hva inneholder Norsk for deg!-kurset?

Kurset inneholder 25 direktetimer med Cecilie. Cecilie underviser i sentral og viktig grammatikk på B2-C1-nivå. I tillegg kan du skrive hele tiden mens kurset pågår. Det er svært viktig at du får hjelp og støtte i din skriveprosess! Cecilie har hjulpet tusenvis av deltakere i skriveprosessen …

På kurset legger jeg også ut ekstra videotimer om ulike tema. Disse støttetimene er for deg som føler at du trenger “litt ekstra” for å følge med på oppgavegjennomgangen.

Hvilken bok brukes på kurset?

Vi bruker ulike bøker som Cecilie har skrevet. Bøkene er Det går bra!, Norsk for deg: Grammatikkoppgaver, Helsenorsk for deg! og Norsk for deg: Tekster og grammatikk. Du vil finne oppgavene inne på kurset. Du må ikke ha disse bøkene, men det kan være en fordel å ha dem. Jeg velger oppgaver fra disse bøkene som jeg ikke har gått gjennom på andre kurs. Alt blir nytt. I tillegg lager jeg nye oppgaver om jeg ser at det er nødvendig!

Hva koster kurset?

Kurset koster 2500 kroner.

Når starter kurset?

Kurset starter onsdag 19. juni klokka 20.00, men man kan melde seg på hele tiden. Alle timer blir filmet, så man mister ingenting om man melder seg på etter at kurset har startet. Kurset vil gå i hele sommer og litt utover høsten. Vi har ca. to direktetimer per uke. Vanligvis vil kurset være på onsdager og torsdager, men endringer kan skje.

Hva skjer hvis jeg ikke kan bli med på en time?

Da kan du se timen på video. Alle timer blir filmet, og du kan se timene så mange ganger du vil.

Hvor lenge kan jeg beholde kurset?

Du kan bruke kurset så lenge du vil.

Bruker vi Skype?

Nei, vi bruker et program som heter Adobe Connect. Deltakerne får en lenke de skal følge. Programmet fungerer bra på alle PC-er og på mac. Om man bruker mobil eller nettbrett, må man installere Puffin (og gå inn via Puffin). For noen få fungerer det ikke på mobil eller nettbrett, men det fungerer alltid på datamaskin.

Hvordan betaler jeg for kurset?

Du kan betale via Vipps, faktura eller Paypal.

Hva skal jeg gjøre med skrivemåned?

Det er viktig at du skriver på dette kurset. Du får to skrivemåneder inkludert i kursprisen. Da kan du skrive så mye du vil. Cecilie retter og kommenterer tekstene dine.

Hvordan melder jeg meg på kurset?

Send en e-post til Cecilie og si at du vil melde deg på «Norsk for deg!-kurset (B2-C1)»: cecilielonn@gmail.com

Relaterte artikler

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}