Neste time er lørdag kl. 13.00!

Hva har vi jobbet med i timene?

Nå har vi hatt to fjellrev-timer, og vi har jobbet med teksten «Bekymringsmelding fra 245 psykologer». I disse to timene har dere vært veldig flinke til å komme med assosiasjoner og spørsmål om ord. Det har vært veldig fint, synes jeg. Når vi er ferdige med å gjennomgå teksten, skal dere få et nytt dokument av meg. Da skal dere få se en liste med alle de ordene vi har snakket om – i tillegg til de ordene som stod i teksten. Da kan vi repetere det vi har sett på og se på flere eksempler. Dette skjer i helgen. Vi har time lørdag klokka 13.00 – og søndag klokka 13.00. Jeg håper dere har tid til å bli med!

Endringer på kalenderen – gaupetimer i hele neste uke

I neste uke står det at vi skal ha ulvetimer på mandag og tirsdag. Men jeg kommer til å gjøre endringer der. Det blir gaupetimer hele uka, og timene blir på kvelden. Så det kommer noen endringer der.

Snart kommer det digitale grammatikkoppgaver. Hvordan kan du jobbe med dem?

Nå kommer det snart digitale grammatikkoppgaver som du kan jobbe med. Oppgavene får svar, og du kan gjøre dem flere ganger. Oppgavene vil være sortert etter temaer. Her er de første temaene som kommer:

  • substantiv
  • adjektiv
  • substantiv og adjektiv (sammen)
  • preposisjoner
  • ordstilling
  • ordfamilie
  • verbtider
  • velg riktig alternativ (ordforståelse)

Hvert oppgavesett du kjøper, har 10 digitale oppgaver med svar. Du kan altså gjøre oppgavene så mange ganger du vil. 10 oppgaver koster 49,- medlemmer og 99,- for ikke medlemmer.

Om du føler du trenger hjelp til å vite hva du bør jobbe mest med, kan du gjerne sende meg en liten tekst du har skrevet. Da kan jeg vise deg hvilken type feil du har mest av – og så kan du jobbe med oppgaver som handler om det temaet du må jobbe mest med. (Vanligvis må man jobbe med «litt med alt» – men likevel er det bra å starte med det man strever mest med.)

Hvor finner du de siste timene vi har hatt?

Du finner de siste timene vi har hatt i «Nye leksjoner». Etter en stund flyttes disse timene ned i den mappen de skal tilhøre (etter tema). Det står ikke dato på timene, for de nyeste timene ligger i «Nye leksjoner».

Hvem skal du skrive til om du vil slutte som medlem eller om du har tekniske problemer?

Du skal skrive til Thomas. Thomas er min assistent. Han hjelper med alle tekniske problemer. Han avslutter medlemskap – og han hjelper om du har problemer med bankkort og betaling. Han hjelper også om du ikke har innloggingsinformasjonen din. Alle tekniske spørsmål skal gå til Thomas. Dette er hans e-postadresse: support@norskfordeg.no

Hvordan kan du finne dokumenter vi bruker i timene?

Jeg legger ut dokumenter vi bruker i timene i: Dokumenter / Før timen (inne på det aktuelle rommet). Likevel er det alltid best å ha dokumentene: isbjørn, gaupe og fjellrev. Dokumentene kan bestilles her:

https://norskfordeg.no/kurskategori/dokumenter/

Ganske snart vil det komme et nytt dokument – og det er Ulve-dokumentet!

Har du spørsmål? Du kan gjerne legge dem ut her!

God fredag!

Hilsen

Cecilie

Svar