Norsk for deg!-portalen blir 1 år 1. juni!

1. juni fyller Norsk for deg!-portalen 1 år! Dette må vi naturligvis feire! Portalen hadde ingen medlemmer da den åpnet 1. juni i fjor, men nå – ett år senere – har portalen hatt nesten 2000 medlemmer. Noen har sluttet – og mange fortsetter. I løpet av dette året har det skjedd veldig mye. Fire ulike medlemskap har blitt laget. Det er ulv, gaupe, isbjørn og fjellrev. Hvert medlemskap har sin spesielle profil. Man kan være medlem i alle fire gruppene – eller velge ett eller to medlemskap. Det passer å kombinere alle fire medlemskapene om man ønsker det.

Gjennom Norsk for deg!-portalen forsøker jeg, Cecilie, å lage Norges rimeligste norskundervisning. Prisene er svært lave. Hvorfor har jeg så lave priser? Det er fordi jeg ønsker å gi så mange som mulig sjansen til å lære norsk – på alle nivåer! Jeg lager alle medlemskap så rimelige og så økonomiske som jeg kan. For å få alt dette til, trenger jeg MANGE i portalen. Det er ikke gratis å administrere og bygge opp en portal. Det er en veldig stor jobb på mange ulike måter. For at jeg skal kunne drive portalen framover, trenger jeg stadig nye medlemmer. Jeg setter derfor stor pris på om dere deler informasjonen om portalen med deres venner. Jeg trenger DERE for å kunne fortsette å gi dere portalen!

I tillegg til at jeg forsøker å gjøre alt så økonomisk for dere som jeg kan, satser jeg på kvalitet. Jeg har 24 års erfaring som norsklærer for utlendinger. Jeg har jobbet med norsk uten pause i alle disse årene – og jeg har vært opptatt av språk og språkinnlæring siden jeg var ei lita jente. Jeg elsker språk – og jeg elsker å være deres lærer! Jeg har skrevet mange lærebøker for dere, og dette holder jeg på med hele tiden mens jeg også jobber med portalen. Det er travle dager for meg hele året, men jeg gjør det jeg gjør av stor kjærlighet for det norske språket – og for dere som lærer norsk.

Jeg blir veldig glad om dere setter pris på det jeg gjør! Det er supert om dere vil dele arrangementet jeg skal ha 1. juni. Her er arrangementet:

https://www.facebook.com/events/486212975921379

På jubileumsdagen blir det gratistimer for alle – både medlemmer og ikke medlemmer. (Du finner informasjon om du følger lenken ovenfor.) I tillegg kan medlemmer kjøpe mange kurs på tilbud. (Disse tilbudene gjelder videokurs. Alle direktetimer går via Norsk for deg!-portalen. Du kan bruke kursene så lenge du vil.) Her er medlemstilbudene som gjelder KUN 1. juni:

Er du ikke medlem? Har du lyst til å bli det? Du kan bli medlem her:

Isbjørn (79,- per måned for 8 timer på B1-B2-nivå): https://norskfordeg.no/norskkurs/norsk-for-deg-portalen-isbjorn/

Fjellrev (10 timer per måned med fokus på både helsenorsk og hverdagsnorsk, A2-C1): https://norskfordeg.no/bli-medlem-fjellrev/

Ulv (249,- per måned for 25 timer på A1-B2 + over 200 timer på video): https://norskfordeg.no/norskkurs/medlemskap-norsk-for-deg-portalen/

Gaupe (499,- per måned for 12 timer per måned med undervisning på C1-nivå + tilgang til alle timene på Ulv): https://norskfordeg.no/norskkurs/norsk-for-deg-portalen-gaupe/

Takk til alle dere som støtter meg i mitt arbeid! Jeg vil fortsette med å skrive for dere – og lære dere om det norske språket, den norske kulturen og den norske væremåten!

Hilsen

Cecilie

Relaterte artikler

0 Kommentarer
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Du kan gjerne skrive en hilsen til Cecilie her!x
()
x
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}