Norsk opplæring for bedrifter

La dine ansatte, elever eller deltakere lære

norsk med Cecilie Lønn i Norsk for deg!

Trenger dine ansatte, elever eller deltakere å lære mer norsk?

Har du ansatte, elever eller deltakere som skal lære norsk helt fra begynnelsen – eller skal de lære norsk på høyere nivå? Cecilie i Norsk for deg! har et norskkurs som passer for alle! Les gjerne videre om hvorfor medlemskapet Ulv er det perfekte norskkurs!

Norsk for deg!-portalen vokser hele tiden!

Når man blir ULV medlem i Norsk for deg!-portalen, får man tilgang til et kjempestort nettkurs. I skrivende stund finnes det hundrevis av timer på video i portalen, og antallet timer vokser hele tiden. Nye direktesendte timer blir hver måned lagt til i portalen, slik at medlemmene kan se dem når som helst.

VEKSTEN

I tillegg til å se på videoene kan man bli med på ca. 25 nye direktetimer per måned. (Om man ikke kan bli med på direktetimene, kan man se dem senere på video.) Portalen vokser for hver måned som går. Dette er et ekstremt stort norskkurs – og det blir bare større og større!

NIVÅENE

Deltakerne velger selv hvilket nivå de vil jobbe på. De kan bli med på alt som skjer i Norsk for deg!-portalen. Nivåene er fra A1-B2 (fra nybegynnernivå til høyt nivå). De fleste finner selv ut hvilket nivå som passer dem best – men det er også mulig å få hjelp til å finne det riktige nivået.

KOSTNADEN

Prisen for å være er kun 249,- kr/mnd per deltaker. Som ULV medlem, har man alle redskaper man trenger for å lære norsk videre! Det er ingen bindingstid i portalen, så man kan slutte når man vil. Nå kan du kjøpe tilgang til mange ansatte / elever / deltakere på en gang.

Kjøp medlemskap til dine
ansatte / elever / deltakere

Vi har gruppelisens!

(Du velger selv hvor mange personer du skal ha med i gruppa)

249,- kr/mnd

(per deltaker)

Logo-Norsk-for-deg-med-cecilie

Hvem er Cecilie Lønn?

Cecilie Lønn har jobbet som norsklærer siden 1998 – og hun har jobbet i mange ulike skoleslag (universitet, høyskoler, videregående skole, voksenopplæringssentre og egen skole).

Hun begynte å gi ut lærebøker i norsk og spansk i 2008, og i februar 2021 kommer lærebok nummer 19. Trykk på knappen og les mer om Cecilie og Norsk for deg!-teamet: