I samme båt! | C1

3,000 kr

Cecilie underviser med fokus på vokabular, ord og uttrykk på høyere nivå i dette norskkurset.

Du finner 74 timer på video – og alle tekstene i tekstboka blir gjennomgått grundig. Dette er et veldig stort kurs på C1-nivå!

Spesifikasjoner

Kategori:

Beskrivelse

Hopp om bord i båten! Vi jobber på C1-nivå med språkets mange nyanser! Cecilie underviser i grammatikk på kurset – men på kurset fokuseres det først og fremst på vokabular, ord og uttrykk på høyere nivå i norsk. Kurset er basert på boka med samme navn, men du må ikke ha bøkene (man ser teksten på skjermen når man ser på videoene). Om man vil jobbe mye med I samme båt!, er det anbefalt å ha bøkene i tillegg. Disse kan kjøpes på Fagbokforlaget:

Når du kjøper får du tilgang til 74 timer i dette videobaserte nettkurset.

Før du bestemmer deg for å kjøpe, kan du se på første timen i kurset:

Smakebiter på tekster fra I samme båt!:

Livet med slyngplanter, Kiwi og Didrik

Når jeg tenker på at jeg drakk tett hver eneste dag i tjue år, kan jeg nesten ikke tro det selv. Noen ganger kommer minnene fra den vanvittige tida så sterkt over meg. Da begynner de idiotiske hendene mine å skjelve som kattepoter som møter snøen for første gang. Andre ganger opplever jeg den tida som så fjern og rar at jeg tenker: Det var for pokker ikke meg som gikk gjennom de tingene der. ….. (Jobb videre på kurset.)

Louise og Tause Tullerusk

Louise strekker seg døsig i senga mens hun prøver å våkne. En ny dag. Allerede før hun er helt våken, kan hun kjenne hvordan det knyter seg i magen hennes. Bare tanken på skolegården, jentene og blikkene deres får henne til å snu seg brått inn mot veggen. Hun vil sove videre – og senere våkne opp til et annet liv, ikke dette livet. Hun vil ikke stå opp, og hun vil ikke gå på skolen. … (Jobb videre på kurset.)

Kjærlighetens veier er uransakelige

Hun elsker å varte ham opp og skjemme ham bort. Hun nyter å overøse ham med små drypp av uventet luksus og behagelige opplevelser. Denne milde, trolske høstkvelden er intet unntak. De hvite, matte steinene de plukket da de gikk omslynget på stranden utenfor Sandefjord i sommer, pryder den turkise duken de kjøpte sammen på fjellutflukten på Maldivene i fjor vinter. De tente, slanke stearinlysene skaper en dus atmosfære i rommet. ... (Jobb videre på kurset.)

Hemmeligheten

Han skuler fryktsomt opp mot den mørke døren av mahogni. Familiens medlemmer har blitt kalt inn en og en etter alder og slektskap, og snart er det hans tur til tre inn bak forhenget og gå inn i det aller helligste hvor faren ligger i sin vide himmelseng på sitt dødsleie. Trolig ånder den gamle høvdingen ut i natt, eller kanskje, seig og sta som han er, står han helga over. Uansett har dødens gripeklør allerede tatt feste i den herskapelige familieboligen som rommer tre generasjoner. … (Jobb videre på kurset.)

Kursinnhold

Utvid alle
Seksjoninnhold
0% Fullført 0/1 trinn

Du liker kanskje også…