I samme båt! | C1

3,000 kr

Hopp om bord i båten! Vi jobber med C1-nivå med språkets mange nyanser!

Cecilie underviser i grammatikk på kurset – men kurset fokuserer først og fremst på vokabular, ord og uttrykk på høyere nivå i norsk. Du finner 74 timer på video. I tillegg finner du mange digitale oppgaver. Dette er et veldig stort kurs på C1-nivå – og kurset vil vokse og få flere oppgaver og lydfiler hele tiden.

Smakebiter på tekster fra I samme båt!:

Livet med slyngplanter, Kiwi og Didrik

Når jeg tenker på at jeg drakk tett hver eneste dag i tjue år, kan jeg nesten ikke tro det selv. Noen ganger kommer minnene fra den vanvittige tida så sterkt over meg. Da begynner de idiotiske hendene mine å skjelve som kattepoter som møter snøen for første gang. Andre ganger opplever jeg den tida som så fjern og rar at jeg tenker: Det var for pokker ikke meg som gikk gjennom de tingene der. ….. (Jobb videre på kurset.)

Louise og Tause Tullerusk

Louise strekker seg døsig i senga mens hun prøver å våkne. En ny dag. Allerede før hun er helt våken, kan hun kjenne hvordan det knyter seg i magen hennes. Bare tanken på skolegården, jentene og blikkene deres får henne til å snu seg brått inn mot veggen. Hun vil sove videre – og senere våkne opp til et annet liv, ikke dette livet. Hun vil ikke stå opp, og hun vil ikke gå på skolen. … (Jobb videre på kurset.)

Kjærlighetens veier er uransakelige

Hun elsker å varte ham opp og skjemme ham bort. Hun nyter å overøse ham med små drypp av uventet luksus og behagelige opplevelser. Denne milde, trolske høstkvelden er intet unntak. De hvite, matte steinene de plukket da de gikk omslynget på stranden utenfor Sandefjord i sommer, pryder den turkise duken de kjøpte sammen på fjellutflukten på Maldivene i fjor vinter. De tente, slanke stearinlysene skaper en dus atmosfære i rommet. ... (Jobb videre på kurset.)

Hemmeligheten

Han skuler fryktsomt opp mot den mørke døren av mahogni. Familiens medlemmer har blitt kalt inn en og en etter alder og slektskap, og snart er det hans tur til tre inn bak forhenget og gå inn i det aller helligste hvor faren ligger i sin vide himmelseng på sitt dødsleie. Trolig ånder den gamle høvdingen ut i natt, eller kanskje, seig og sta som han er, står han helga over. Uansett har dødens gripeklør allerede tatt feste i den herskapelige familieboligen som rommer tre generasjoner. … (Jobb videre på kurset.)

Grunnbok og arbeidsbok kan bestilles her: I samme båt! hos Adlibris

Normalpris: kr. 3000,-

Ulv-medlemmer: kr. 1000,-.

Gaupe-medlemmer: kun kr. 800,-.

Vil du ha rabatt? Som medlem av Norsk for deg!-portalen får du stor rabatt!

Spesifikasjoner

Kategori:

Når starter I samme båt!-kurset?

Answer: Man kan melde seg på I samme båt!-kurset hele tiden. Dette er et kurs som inneholder mange videoer, oppgaver og lydfiler.

Hvor lenge varer I samme båt!-kurset?

Answer: Du kan bruke kurset så lenge du selv ønsker. Det starter og slutter ikke på noe bestemt tidspunkt. Du kan jobbe med kurset slik du selv ønsker det og når du ønsker det.

Hvor lenge kan jeg beholde I samme båt!-kurset?

Answer: Du kan beholde kurset så lenge du ønsker.

Kan jeg høre på lydfiler fra grunnboken inne på nettkurset?

Answer: For å lytte til lydfilene fra grunnboka må man kjøpe lydkurset hvor disse filene ligger.

Kan jeg spørre om noe hvis jeg lurer på noe?

Answer: Ja, du kan sende melding til Cecilie på e-post eller via Facebook. Du kan også legge ut spørsmål i facebookgruppa.

Hvilket kurs passer for meg hvis jeg ønsker å jobbe kun med grammatikk?

Answer: Da kan Norsk for deg: Grammatikkoppgaver (B2-C1) passe bra, Det går bra! eller Norsk for deg: Tekster og grammatikk.

Er det andre kurs som passer for meg når jeg jobber med I samme båt!?

Answer: Ja, det passer for eksempel fint å kombinere dette kurset med skrivekurset, Det går bra!-kurset, Norsk for deg: Tekster og grammatikk, kurset for ord og uttrykk eller verbkursene.

Kan jeg skrive tekster og sende disse til Cecilie – selv om jeg ikke er med på skrivekurset?

Answer: Om du er Norsk for deg!-medlem, kan du bestille skrivemåned.

Må jeg ha bøkene I samme båt! grunnbok og I samme båt! arbeidsbok for å følge kurset?

Answer: Du må ikke ha bøker, for man ser teksten på skjermen når man ser på videoen. Om man vil jobbe mye med I samme båt!, er det anbefalt å ha bøkene i tillegg.