Norsk for deg: Grammatikkoppgaver (B2-C1)

Bli med på det aller største nettkurset av alle! Bli klar til bergenstesten og Norskprøven!

3,000 kr

Vil du ha rabatt? Medlemmer får rabatt på de fleste norskkursene og testene. Kjøp medlemskap og logg deg inn for å få rabatten:

Kurset inneholder 158 timer på video med undervisning om aktuell grammatikk på B2-nivå. I tillegg snakker Cecilie om det norske samfunnet og den norske kulturen på videoene. Du får også mange lydfiler, lytteprøver, bergenstestmateriell, videoer om å skrive tekster på B2-C1-nivå, grammatikkoppgaver og tekster.

Dette er et KJEMPESTORT kurs som har ALT for deg som vil oppnå B2-C1-nivå. Se gratis video hvor Cecilie jobber litt med oppgave 7.4 i Norsk for deg: Grammatikkoppgaver:

[Elite_video_player id=”7″]

Dette kurset er basert på boka Norsk for deg: Grammatikkoppgaver. Du må ikke ha denne, men det er selvfølgelig bra å bruke boka som hjelpemiddel når du gjennomfører dette kurset. Du kan kjøpe den her: Boka på Adlibris

Dette kurset har en egen Facebookgruppe (kun for kursdeltakere): Grammatikkoppgaver på Facebook

 

Hvor lang tid tar kurset?

Answer: Man kan jobbe med kurset så lenge man vil. Derfor er ikke en dato for begynnelse og en dato for slutten på kurset.

Kan jeg skrive tekster når jeg går på kurset?

Answer: Om du ønsker å sende tekster til Cecilie og få dem rettet, kan du bestille skrivemåned eller skrivekurset.

Hvor lenge kan jeg jobbe med kurset?

Answer: Du mister aldri kurset. Du kan jobbe med kurset når du vil.

Er det slik at Cecilie retter de digitale oppgavene som er inne på kurset?

Answer: Nei, oppgavene rettes automatisk. Når man trykker på “Send”, kommer dine svar opp – sammen med løsningsforslagene.

Når har vi undervisning?

Answer: Om du blir Norsk for deg!-medlem, kan du være med på nye timer hver måned.

Må jeg ha en bok for å kunne bruke kurset?

Answer: Kurset er basert på boken Norsk for deg: Grammatikkoppgaver, men du må ikke ha boken for å kunne følge kurset. Mange synes likevel det er best å ha boken.