Spansk for deg!-portalen

199 kr / month with 1 week free trial

Lær spansk på nettet med lærer og forfatter Cecilie Lønn. Inne på Spansk for deg!-portalen finner du videoer, lydfiler og tekster på nivå A1-C1. Det kommer nye videoer hver uke. Du kan prøve en uke gratis i Spansk for deg!-portalen. Da fyller du bare inn ditt navn og din e-postadresse. Da får du automatisk tilsendt innloggingsinformasjonen på e-post. Om du vil fortsette etter gratisuken, må du melde deg på igjen. Prisen per måned er da 199,-. Den første uken er altså gratis.

Bienvenidos al mundo hispanohablante.

Spesifikasjoner

Kategori:

Beskrivelse

PÅMELDING TIL SPANSK FOR DEG!-PORTALEN!

Spansk for deg!-portalen inneholder alle nivåer (A1-C1) – og du kan velge helt fritt hvilket nivå du vil jobbe med. For mange kan det være fint å jobbe med ulike nivåer samtidig. Kanskje er det for eksempel slik at du forstår ganske mye spansk, men samtidig vil du gjerne jobbe med grammatikken på et mer grunnleggende nivå. Kanskje er du nybegynner i spansk – eller kanskje kan du ganske mye allerede! Spansk for deg!-portalen passer for alle ettersom alle nivåer er inkludert og medlemmene velger helt selv hva de vil jobbe med.

Spanskundervisning uten bindingstid

Avgiften for medlemskapet på 199,- kroner trekkes månedlig så lenge du ønsker å være medlem. Når du har registrert deg, får du en e-post av Cecilie innen 24 timer. Du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst. Bare gi beskjed til Cecilie om at du ikke vil fortsette. Det er altså ingen bindingstid i portalen og du kan slutte når som helst.

Lær spansk med forfatter og spansklærer Cecilie Lønn

Du får tilgang til et helt univers av tekster, oppgaver, lydfiler, videoer – og dette universet vokser måned for måned. Innimellom kan du bli med på direktetimer. Om du ikke kan være med på timen, kan du se den på video etterpå. Undervisningsmateriellet i portalen er basert på Voces del Sur I, Voces del Sur II og Voces del Sur III – skrevet av kursets lærer Cecilie Lønn.

Kursinnhold

Utvid alle
1 av 2

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.