Uregelrette verb (B2-C1)

Lær deg viktige ting om alle de uregelrette verbene (inkludert ordfamilie og tilhørende uttrykk)!

1,000 kr

Vil du ha rabatt? Medlemmer får rabatt på de fleste norskkursene og testene. Kjøp medlemskap og logg deg inn for å få rabatten:

Cecilie gjennomgår mange av de uregelrette verbene, og du får en komplett liste over verbene. Hun forklarer betydningen av verbene – og i tillegg forklarer hun om uttrykk knyttet til verbet. Hun forteller også om ordfamilien til verbet (verb – substantiv – adjektiv – adverb). Cecilie vil også fortelle om sammensatte og løst sammensatte verb.

Hva er en “ordfamilie”?

En ordfamilie er for eksempel:

å brenne = verb / en brann = substantivet / brent / brennende / brennbar / ubrennelig / brannsikker = adjektiv. Man får informasjon om ordfamilien til hvert av de uregelrette verbene.

Kurset er på B2-C1-nivå. Kurset har flere ulike nivåer. Deler av kurset er mer grunnleggende (fordi noen av verbene er litt mindre utfordrende). Andre deler av kurset er mer utfordrende fordi verbene er mer kompliserte. Likevel passer dette kurset for alle som har B1-nivå – eller høyere.

Dette kurset har en egen Facebookgruppe (kun for deltakere): Uregelrette verb på Facebook

Når starter kurset om uregelrette verb – med tilhørende uttrykk og ordfamilie?

Answer: Man kan melde seg på kurset hele tiden. Nå finner du ca. 10 timer på video.

Hvilket nivå har kurset?

Answer: Kurset er på B2-C1-nivå.

Hva er innholdet i kurset?

Answer: På kurset vil man finne et dokument. Dokumentet inneholder alle uregelrette verb – og bøyningen til verbene. I tillegg inneholder dokumentet uttrykk knyttet til alle verbene. Man finner også ordfamilien til alle verbene.

Bruker vi en egen bok på kurset?

Answer: Nei, kurset er ikke basert på en bok. Du finner materiellet inne på nettkurset. Du trenger ikke en bok for å bli med på kurset.

Finnes det bare ett verbkurs?

Answer: Det finnes et verbkurs til. Dette kurset handler om hvordan man bruker alle verbtidene på norsk. Du kan lese mer om dette kurset her.