Er du leder i en bedrift eller en organisasjon? Har dine Ansatte eller medlemmer behov for opplæring i Norsk?

Vi tilbyr norskopplæring for bedrifter og organisasjoner.

Norsk for deg! sin fantastiske bedriftsavtale består av en grunnpakke som koster 199 kroner per måned per deltaker. Grunnpakken har en sammensetning av grunnleggende kurs, tester og dokumenter – i tillegg til to valgfrie kurs. Lenger ned på siden ser du en oversikt over innholdet i bedriftspakken.

0+

deltakere

Helt siden 15. juni 2015 har Cecilie Lønn hatt opplæring i norsk på nett. Gjennom årene har tusenvis av deltakere fått undervisning i norsk av henne. Som følge av suksessen som både forfatter av lærebøker i norsk og online norsklærer for privatpersoner, meldte etterhvert også bedrifter sin interesse for å gi sine ansatte norskundervisning. Vi sikter hele tiden på å ha den beste plattformen innen norskopplæring – nå også for bedrifter!

De ansatte lærer norsk på nett med Cecilie

Bedriften administrerer de ansattes kurstilgang

Norsk for deg! AS / Hvem er Cecilie Lønn?

Norsk for deg!-portalen (A1-C1):

Om dere velger å bestille norskkurs til deres ansatte, får dere et komplett norskkurs fra A1-nivå til C1-nivå. Den som administrerer bedriftsavtalen hos dere, kan fritt ta ut og legge til deltakere på kurs. Her er en oversikt over hva deltakerne får du tilgang til gjennom bedriftspakken.

På disse rommene kan deltakerne se over 500 timer på video. I tillegg får de tilgang til nye timer hver uke året rundt. Hvert program er oppkalt etter dyr i den norske skogen. Cecilie kjenner sin egen norske kultur som sin egen bukselomme – og opparbeidelse av kulturforståelse går hånd i hånd med språkinnlæringen. All undervisning foregår på norsk helt fra dag 1. Metoden er velprøvd og godt utviklet av Cecilie Lønn, kursets lærer og utvikler.

Dokumenter som brukes i timene (og som hele tiden videreutvikles):

Har dere spørsmål til den tekniske løsningen for bedriftsavtalen? Skriv til Thomas.
Har dere spørsmål til det faglige innholdet og den faglige utformingen? Skriv til Cecilie.

Alt materiell er utviklet av Cecilie Lønn. Hun holder selv alle timene og står for all undervisning og alt opplegg. Siden 2008 har hun skrevet 18 lærebøker i språk. Se hennes bøker her. Cecilie Lønn har arbeidet som språklærer for denne målgruppen siden 1997. For øvrig har hun også jobbet på mange universitet, høyskoler, videregående skoler og i voksenopplæring. Hun har også vært gjesteforeleser på universitet i flere europeiske land (Litauen, Serbia, Polen, Tyskland). I 2015 etablerte hun nettskolen Norsk for deg!. Siden 2001 har Cecilie også jobbet tett med helsepersonell som trenger å lære norsk. Hun har opparbeidet seg god ekspertise på nettopp helsenorsk. Nettskolen Norsk for deg! er en offentlig godkjent nettskole – og Cecilie underviser deltakere som sitter over hele Norge – og overalt ellers i verden (Europa, USA, Asia og Afrika).

Thomas Aagesen er ansvarlig for teknisk utvikling og drift, og har support på dette. Det er ham du kontakter hvis du trenger teknisk hjelp. Sammen skaper Cecilie og Thomas et produkt uten sidestykke når det gjelder tilbud om norskopplæring for ansatte i bedrifter. Ta kontakt med oss om du har spørsmål! Bruk bestillingsskjemaet som du finner her.

Velkommen til Norsk for deg!

GRUNNLEGGER, FORFATTER OG NORSKLÆRER

KONSULENT, UTVIKLER OG TEKNISK SUPPORT

Et enkelt e-læringssystem

Bedriften inviterer – Ansatte studerer

1. Bedriften inviterer sine ansatte til norskkurs på nett

Det er enkelt å sende ut kursinvitasjoner og gi dine ansatte norskopplæring med Cecilie Lønn. Bedriften deres får et eget kontrollpanel som brukes for å administrere hvilke ansatte som skal på kurs hos oss. Dere inviterer eller fjerner deltakere enkelt etter eget ønske. Dere kan selvfølgelig sende e-post til [email protected] og få hjelp når som helst ved behov

2. De ansatte studerer norsk online med Cecilie Lønn

Med de beste systemer innen online kursing kan deres ansatte studere og lære norsk i Norsk for deg!-portalen. Det er en kraftig, men veldig brukervennlig læringsplattform. Dere velger hvilke norskkurs dere ønsker at de ansatte skal ta. Blant annet kan dere få tilgang til flere direktesendte timer hver uke, med tilhørende videoarkiv på hundrevis av timer.

Kunder som har valgt

Norsk for deg! AS

3… 2… 1… Start!

Send inn skjemaet for å få et tilbud for din bedrift, slik at dere også kan komme i gang med norskopplæringen i rakettfart!

Kontaktperson(Påkrevd)

Fortell oss hvor mange deltakere dere vil ha på norskkurs hos oss, og hvilke to valgfrie kurs dere ønsker tilgang på som del av bedriftsavtalen. Be gjerne om tips til råd om hvilke valgfrie kurs dere bør velge. Dere kan lese mer om de enkelte kursene i vår nettbutikk her.
Kurs og tester(Påkrevd)
Hvilke to valgfrie kurs/tester ønsker dere å ha med i den grunnleggende pakken? Hvis det velges mer enn to kurs, vil vi utarbeide tilbudet deretter.
Samtykke(Påkrevd)