Er du leder i en bedrift eller en organisasjon? Har dine Ansatte eller medlemmer behov for opplæring i Norsk?

Vi tilbyr norskopplæring for bedrifter og organisasjoner.

0+

deltakere

Helt siden 15. juni 2015 har Cecilie Lønn hatt opplæring i norsk på nett. Gjennom årene har tusenvis av deltakere fått undervisning i norsk av henne. Som følge av suksessen som både forfatter av lærebøker i norsk og online norsklærer for privatpersoner, meldte etterhvert også bedrifter sin interesse for å gi sine ansatte norskundervisning. Vi sikter hele tiden på å ha den beste plattformen innen norskopplæring – nå også for bedrifter!

De ansatte lærer norsk på nett med Cecilie

Bedriften administrerer de ansattes kurstilgang

Norsk for deg! AS / Hvem er Cecilie Lønn?

Et enkelt e-læringssystem

Bedriften inviterer – Ansatte studerer

1. Bedriften inviterer sine ansatte til norskkurs på nett

Det er enkelt å sende ut kursinvitasjoner og gi dine ansatte norskopplæring med Cecilie Lønn. Bedriften deres får et eget kontrollpanel som brukes for å administrere hvilke ansatte som skal på kurs hos oss. Dere inviterer eller fjerner deltakere enkelt etter eget ønske. Dere kan selvfølgelig sende e-post til support@norskfordeg.no og få hjelp når som helst ved behov

2. De ansatte studerer norsk online med Cecilie Lønn

Med de beste systemer innen online kursing kan deres ansatte studere og lære norsk i Norsk for deg!-portalen. Det er en kraftig, men veldig brukervennlig læringsplattform. Dere velger hvilke norskkurs dere ønsker at de ansatte skal ta. Blant annet kan dere få tilgang til flere direktesendte timer hver uke, med tilhørende videoarkiv på hundrevis av timer.

Kunder som har valgt

Norsk for deg! AS

3… 2… 1… Start!

Send inn skjemaet for å få et tilbud for din bedrift, slik at dere også kan komme i gang med norskopplæringen i rakettfart!

Kontaktperson(Påkrevd)

Fortell oss omtrent hvor mange deltakere dere vil ha på norskkurs hos oss, og hvilke kurs/tester dere ønsker tilgang på. Dere kan lese mer om de enkelte kursene i vår nettbutikk her.
Kurs og tester(Påkrevd)
Samtykke(Påkrevd)