Ny C1-time i kveld!

Nå blir jeg litt bedre i stemmen for hver dag – og i går kveld klarte jeg å snakke i en time. Det var jeg glad for! I går kveld leste vi ferdig «Mestertoppsvingen 14». Det var ganske ironisk at husene hadde planer om å fjerne og eliminere akkurat nummer 14. I det huset bodde nemlig den personen som hadde funnet fram til hvordan hele Husbakkviks skjebne kunne reddes. Moralen i historien er kanskje at det er viktig å være tolerant. Det er viktig å akseptere at vi ikke alle kan være like. Utseende er ikke det viktigste. Det viktigste er hva vi forsøker å gjøre for hverandre. Husene trengte kanskje å lære en lekse selv. Eller hva?

I kveld skal vi jobbe med vokabularet i teksten. Her er det mange nye ord. Jeg legger ut oppgaven litt senere i dag (på gauperommet). Her er lenken:

https://norskfordeg.no/grupper/gaupe-rommet/zoom/meetings/12/

I samme båt!-kurset er på tilbud til 300 kroner så lenge vi jobber med tekster nå fra I samme båt!. Her kan kurset bestilles:

Vi har time i kveld klokka 20.00. Jeg har spanskkurs før kurset vårt – og i tillegg er det språkkafé på Mestizo i kveld. Men de som kommer, kan sitte og prate mens jeg har time med dere. 😊

Nå kjenner jeg at ting fungerer praktisk på Mestizo. Nå er det «bare» en dugnad igjen – og så er det meste ferdig. Jeg har funnet bedre arbeidsro på kontoret, og ting begynner å falle på plass. Det kjennes veldig bra. Plutselig er liksom Mestizo – og Norsk for deg! – en hel liten arbeidsplass. Jeg kan gå inn på kontoret og lukke døra når jeg vil. Men om jeg vil snakke med noen og være litt sosial, er det nesten alltid noen som er i lokalene til Mestizo. Det er morsomt!

Jeg minner om at jeg nå starter et gratis og uforpliktende kurs om hvordan man kan bygge opp sin egen nettskole. Dette kurset passer for den som har en idé om noe man kan lære videre til andre. Man kan melde seg på her: https://norskfordeg.no/pamelding-portalen-online/

Interessen er stor. Kurset starter en gang i oktober. Bli gjerne med – om du tenker at du har en idé til et nettkurs du kan holde.

Det er også mulig å melde seg på spanskkurs nå (Spansk for deg!-portalen) – til 199,- per måned:

Vi ses i kveld klokka 20.00!

Hilsen

Cecilie

Svar

Ulv, Gaupe, Isbjørn og Fjellrev for kun 149 kroner per måned?
close-image