Om oss

Cecilie Lønn og Norsk for deg! AS

Cecilie Lønn er grunnlegger av Norsk for deg! Hun har utviklet alle nettkursprogrammene, og hun er den eneste læreren på alle Norsk for deg!-kursene. I tillegg har Cecilie også skrevet alle bøkene i Norsk for deg!-serien – utgitt på Fagbokforlaget.

Cecilie etablerte nettskolen Norsk for deg! i juni 2015. I dag har nettskolen Norsk for deg! flere tusen deltakere fra land over hele verden, og skolen vokser for hver måned som går.

Cecilie har gitt ut 12 lærebøker i norsk for utlendinger – og 6 lærebøker i spansk for norsktalende. I tillegg har hun jobbet ved mange ulike læresteder – som for eksempel Universitetet i Oslo, Universitetet i Agder, Høyskolen i Telemark, Høyskolen i Finnmark, Høyskolen i Østfold, Høyskolen i Buskerud, Friundervisningen, Rosenhof voksenopplæringssenter, Birkelid læringssenter, Bredtvet videregående skole, Vennesla videregående skole og Kvadraturen skolesenter. Hun har også jobbet som tolk og oversetter i spansk.

I 2004 etablerte hun Mestizo språk- og kultursenter (som senere ble til Norsk for deg!). Fra 2004 til 2015 hadde Cecilie kun undervisning i klasserommet. Skolen hadde flere hundre deltakere i året innen norsk og spansk – og det var stor aktivitet på Mestizo språk- og kultursenter. Men fra juni 2015 – og i årene framover mot dagens dato – har Cecilie først og fremst konsentrert seg om nettkursundervisningen.

I november 2020 ble Norsk for deg! en offentlig godkjent nettskole. Norsk for deg! jobber stadig med nye prosjekter, og skolen får nye deltakere og nye Norsk for deg!-medlemmer hver eneste dag. Cecilie har eneansvar for den pedagogiske delen, oppbygning av kurs og skriving av bøker ved Norsk for deg!

Norsk for deg!-teamet

Cecilie Lønn

GRUNNLEGGER, FORFATTER OG NORSKLÆRER

Thomas Aagesen

KONSULENT, UTVIKLER OG TEKNISK SUPPORT

Klar?

Gjør som tusenvis av andre har gjort før deg.
Lær norsk med Cecilie.