Cecilie Lønn

Cecilie Lønn er grunnlegger av Norsk for deg! Hun har utviklet alle nettkursprogrammene, og hun er den eneste læreren på alle Norsk for deg!-kursene. I tillegg har Cecilie også skrevet alle bøkene i Norsk for deg!-serien – utgitt på Fagbokforlaget.

Cecilie etablerte nettskolen Norsk for deg! i juni 2015. I dag har nettskolen Norsk for deg! flere tusen deltakere fra land over hele verden, og skolen vokser for hver måned som går.

Cecilie har gitt ut 12 lærebøker i norsk for utlendinger – og 6 lærebøker i spansk for norsktalende. I tillegg har hun jobbet ved mange ulike læresteder – som for eksempel Universitetet i Oslo, Universitetet i Agder, Høyskolen i Telemark, Høyskolen i Finnmark, Høyskolen i Østfold, Høyskolen i Buskerud, Friundervisningen, Rosenhof voksenopplæringssenter, Birkelid læringssenter, Bredtvet videregående skole, Vennesla videregående skole og Kvadraturen skolesenter. Hun har også jobbet som tolk og oversetter i spansk.

I 2004 etablerte hun Mestizo språk- og kultursenter (som senere ble til Norsk for deg!). Fra 2004 til 2015 hadde Cecilie kun undervisning i klasserommet. Skolen hadde flere hundre deltakere i året innen norsk og spansk – og det var stor aktivitet på Mestizo språk- og kultursenter. Men fra juni 2015 – og i årene framover mot dagens dato – har Cecilie først og fremst konsentrert seg om nettkursundervisningen.

I november 2020 ble Norsk for deg! en offentlig godkjent nettskole. Norsk for deg! jobber stadig med nye prosjekter, og skolen får nye deltakere og nye Norsk for deg!-medlemmer hver eneste dag. Cecilie har eneansvar for den pedagogiske delen, oppbygning av kurs og skriving av bøker ved Norsk for deg!

Norsk for deg!-teamet

Cecilie har to veldig gode hjelpere med seg – og det er Thomas og Claudio.

Cecilie5

Cecilie Lønn

GRUNNLEGGER, FORFATTER OG NORSKLÆRER
claudio

Claudio A. Michel

VIDEOGRAF, MUSIKER, OPPFINNER OG BEDRIFTSKORDINATOR
IMG_20201130_142415

Thomas Aagesen

DIGITAL MARKEDSFØRER OG TEKNISK SUPPORT

Bli med og lær norsk du også!

Gjør som tusenvis av andre har gjort før deg - lær norsk med Cecilie.