Ruth Rebecca på Moen gård

Hva slags kurs er Ruth Rebecca på Moen gård?

Ruth Rebecca på Moen gård er et nytt LYDKURS på C1-nivå. Ruth Rebecca på Moen gård består av en lang fortelling i 12 kapitler skrevet av Cecilie Lønn.

Hva finner jeg på nettkurset om Ruth Rebecca på Moen gård?

Du finner hele teksten om Ruth Rebecca (prolog + 12 kapitler). Disse kapitlene er lest inn på lydfiler. Du finner altså tekst og lyd på dette kurset.

Hvor finner jeg nettkurset om Ruth Rebecca på Moen gård?

Nettkurset ligger på fronter.com/mestizo. Om du vil bli med, kan Cecilie registrere deg og gi deg tilgang.

Hvor lenge kan jeg bruke lydkurset?

Du kan bruke lydkurset så lenge du vil.

Hva koster lydkurset om Ruth Rebecca på Moen gård?

Lydkurset koster 200 kroner.

Hva er nivået på dette kurset?

Nivået på teksten er C1 – men du vil kunne forstå det viktigste av innholdet i historien om du har et godt B1-nivå (og oppover). Dette gir deg veldig god lyttetrening på norsk. Du kan lære norsk og øve deg i lytteforståelse samtidig som du følger med på en spennende historie!

Hva handler kurset om?

På dette lydkurset kan du både følge med på en spennende historie fra 1800-tallet på Sørlandet. Historien handler om Ruth Rebecca – og hennes liv (les mer nedenfor).

Kan jeg få ordlister til dette lydkurset?

Ja, Cecilie vil lage ordlister til teksten om Ruth Rebecca. Du kan kjøpe ordlister og lydfiler til ordlister på et eget kurs. Dette kurset kommer ca. 15. mai. Kurset vil koste 200 kroner.

Hvordan kan jeg bestille lydkurset?

Du bestiller lydkurset ved å sende en e-post til Cecilie: cecilielonn@gmail.com. Cecilie vil registrere deg på kurset og sende deg en faktura på 200 kroner.

Kan jeg høre starten av historien før jeg eventuelt kjøper lydkurset?

Ja! Her kan du få med deg en hilsen til deg som leser – og prologen av historien.

Kjære leser!

Prolog

Bli med til Sørlandet på 1800-tallet

Lydkurset har 12 spennende kapitler om Ruth Rebeccas liv og historie. Ruth Rebecca er datter av en rik forretningsmann. Handlingen i Ruth Rebecca finner sted på begynnelsen av 1800-tallet – og vi befinner oss på Sørlandet i Norge. Ruth Rebecca lever på en av landets fineste gårder sammen med sin mor Marion Christiane og faren Ernst Georg. Livet deres er tilsynelatende lykkelig og fylt av glede, fest og rikdom – men vi vil etter hvert oppdage at det skjuler seg mange hemmeligheter i denne familien … Ruth Rebecca må møte mange utfordringer. Hun må undersøke saker og ting knyttet til sin egen barndom og oppvekst. Hun har hatt fattiggutten Peder som sin beste venn helt siden barndomsårene  og etter hvert vokser det fram en spesiell relasjon mellom dem. Dette blir ikke sett på med blide øyne av foreldrene. Hvordan kan en så rik jente være opptatt av en fattig arbeider? Men samtidig er hun også mye sammen med stallkaren Henrik. Han er vennlig og elegant – og han gir henne alltid en trøstende skulder. Venninnen hennes Solfrid oppfører seg underlig etter at det har kommet sommergjester på gården. Hva ligger bak Solfrids merkelige oppførsel?

Når du lytter til historien om Ruth Rebecca, kommer du inn i en ny verden – med mange historier, menneskelige relasjoner, kamper, seire – og nederlag. Personene gjennomlever gleder og sorger, medgang og motgang – og rikdom og fattigdom … Vil du bli med inn i dette universet som utspilte seg på Sørlandet for 200 år siden? Du vil lære mye norsk samtidig!

Send en melding til Cecilie om du er interessert i dette helt spesielle lydkurset: cecilielonn@gmail.com

Om du er interessert i ordlister til Ruth Rebecca fra Moen gård, kan du bestille dette fra 20. mai 2019. Ordlistene vil ligge inne på et annet nettkursrom. Dette er et eget lydkurs som koster 200 kroner. Da kan du både finne ordlister med forklaring til de vanskeligste ordene teksten – og lydfiler hvor Cecilie uttaler og forklarer disse ordene.

Om du blir opptatt av Ruth Rebecca, vil jeg fortsette å skrive på historien … Det er dere som bestemmer om det kommer en fortsettelse!

Relaterte artikler

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}