Snakketime + ny tekst!

I går kveld repeterte vi en del av vokabularet i «Mestertoppsvingen 14». Det gikk veldig bra! Jeg var imponert over hvor mange ord og uttrykk dere husket og viste at dere forstod. Det var veldig bra!

I kveld får dere muligheten til å snakke om det vi har lest i «Mestertoppsvingen 14». Jeg setter i gang samtaletime for dere klokka 18.00. Klokka 19.00 starter jeg gjennomgangen av den nye teksten vi skal lese. Den heter «Bare en liten sving». Dere finner både samtalespørsmålene (med dato) – og den nye teksten (uten dato) inne på gauperommet.

Her er lenken inn til timen. (Du må være innlogget for å komme fram til lenken.)

https://norskfordeg.no/grupper/gaupe-rommet/zoom/meetings/13/

Stemmen min blir litt bedre dag for dag. Jeg er ikke helt god ennå, men det er veldig godt å kjenne at vi nå er i gang igjen!

I går var det regn og vind over Kristiansand. Nå kan man føle at høsten er i anmarsj for alvor. Men i morgen kommer det litt sol – og litt bedre vær. I morgen skal jeg gjøre noe helt merkelig. Det vil si: Det er merkelig for meg – men kanskje ikke for andre. Jeg skal sitte bakpå motorsykkel! Jeg skal rett og slett ut på motorsykkeltur! Jeg er nokså redd for dette … Jeg har aldri gjort det før. Jeg gir meg selv med andre ord en liten utfordring … Kanskje blir det et bilde i morgen fra motorsykkelturen. 😊

Jeg skal sitte bakpå denne … Hjelp!

Hilsen

Cecilie

Svar

  1. Spennene (og litt skremmende) med en motorsykkeltur! Til Oslo kom regner i dag, men været er ustabilt – den ene dagen sol, og neste regn. Værvarsel er ikke noe å stole på langsiktig. Prognosen forandres hver dag! Får ikke være med på timen i kveld, men synes det går helt fint å se på videoer i ettertid og lage notater selv:) Spesielt når vi har sånne gjennomgangstimer som i går – da får man sjekke hvor mye man faktisk har lært, og hva må repeteres litt til. 🙂

    1. Ja, jeg er litt nervøs foran morgendagens tur. Men jeg tenker det er viktig å gjøre ting man er litt redd for av og til:) Det er fint at du vil se på video. Jeg vil legge inn en liknende gjennomgang (slik vi hadde det i går) etter at vi er ferdige med “Bare en liten sving”. Det er gøy å se hva dere faktisk husker! Da ses vi uansett på time ganske snart.

  2. Kanskje noen av de yngre har fått bakoversveis da de har lest hva du kommer til å gjøre til helgen 😜🤣. Men jeg, som en
    godt voksen 😉, kan ba si- you go girl!!! Det er jo kjempemoro!🔝💯👍❤

  3. Så fint ser den motorsykkelen ut, ha en god tur i morgen, jeg er fortsatt på ferie hjemme, så kan jeg ikke delta på kurset veldig ofte, men jeg gleder meg til å lære norsk tilbake, da jeg komme tilbake til Norge 🌻

Ulv, Gaupe, Isbjørn og Fjellrev for kun 149 kroner per måned?
close-image