Sommer og sol!

Søndag 30. mai har vi fjellrevtime klokka 18.00. Du finner lenken og det nye dokumentet på fjellrev-rommet i løpet av søndagen. Her er fjellrev-rommet: https://norskfordeg.no/grupper/fjellrev-rommet/

Framover vil alle beskjeder og meldinger fra meg ligge her! Her vil jeg skrive om forskjellige ting. Jeg vil fortelle om hvilke timer vi har på dagens dato. Jeg vil også fortelle om ting som skjer i Norsk for deg! I tillegg vil jeg fortelle om ting vi har snakket om i timene – og andre småting jeg tenker på og vil dele med dere.

Fjellrev-tilbudet til 99,- kroner (som fast pris per måned) er snart slutt. Tilbudet slutter 1. juni. Her kan du bli fjellrev: https://norskfordeg.no/bli-medlem-fjellrev/

1. juni er Norsk for deg!-portalen 1 år! Norsk for deg! vil feire dette med ekstra mange timer – og ekstra gode tilbud. Følg med på informasjon om dette!

I dag har det vært en nydelig solskinnsdag her i Kristiansand – min kjære by. Jeg inviterte min familie til å spise på takterrassen vår. Det var en flott dag! Vi spiste grønnsakssuppe, salat, vårruller og kylling. Til dessert hadde vi jordbær med is. Jeg fikk skikkelig sommerfølelse! Har du hatt sommerfølelse i dag?

Hilsen

Cecilie

Relaterte artikler

0 Kommentarer
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Du kan gjerne skrive en hilsen til Cecilie her!x
()
x
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}