Språkkafeen i Kristiansand

Språkkafeen i Kristiansand

13. november 2018 startet språkkafeen i Kristiansand. Cecilie Lønn står som ansvarlig for språkkafeen. Språkkafeen er gratis, og den avholdes hver tirsdag klokka 18.00 (og utover kvelden). Stedet er Café Mestizo i Vestre Strandgate 41.

Dette er ikke et norskkurs. Dette er et tilbud til dem som studerer norsk i Kristiansandsområdet (eller andre besøkende). De som kommer, blir delt inn etter nivå (A2, B1 og B2-C1). Hvis man ikke kan noe norsk, er det nok bedre å starte på et norskkurs. De som kommer på språkkafeen, sitter i grupper og snakker norsk sammen. Man kan jobbe med oppgavene man får utdelt – eller snakke om noe helt annet. Det bestemmer gruppen selv.

Cecilie ønsker at språkkafeen skal utvikle seg til et sterkt og levende miljø hvor folk som studerer det norske språket, kan møtes og snakke norsk sammen. De som kommer, vil få utdelt ulike oppgaver hver gang av Cecilie.

For at språkkafeen skal kunne fortsette framover i lang tid, må det komme folk. Cecilie setter av kvelden gratis for dere og lager oppgaver til dere hver gang. Om dere i Kristiansandsområdet ønsker tilbudet, må dere komme på språkkafeen.

Om det blir mindre enn 10 deltakere to ganger på rad, slutter Cecilie med dette tilbudet.

Møt opp på språkkafeen! Ta vare på muligheten dere får nå til å skape et levende norskmiljø i den kjære sørlandsbyen vår.

Hilsen

Cecilie

Relaterte artikler

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}