Vil du donere kr.50for å støtte Norsk for deg!?

Siden 2015 har jeg jobbet med Norsk for deg! nettskole. Det har vært en veldig spennende prosess! I juni 2020 åpnet Norsk for deg!-portalen, og sammen bygger vi opp et kjempestort univers med undervisning i norsk på alle nivåer. Jeg elsker å være deres lærer, og jeg jobber hardt hver eneste dag for å gjøre portalen stadig bedre og stadig større! Det koster kun 149,- per måned å være medlem. Jeg har valgt å holde en veldig økonomisk pris av hensyn til DEG. Jeg vil gjøre det mulig for så mange som mulig å lære norsk. Jeg ønsker at det skal være mulig å kunne lære norsk hver dag, og jeg vil gjerne at mange skal se på det å gå på norskkurs som «livslang læring». Portalen vokser og vokser – og flere nye tekniske løsninger må utvikles hele tiden. Det er mye å administrere og planlegge, og mye av arbeidet er «usynlig» for den som er medlem. Alt dette arbeidet koster en hel del. Det er en liten utfordring å holde portalen til den samme lave prisen for dere. Jeg VIL fortsette å ha det samme gode tilbudet til 149,- per måned. Men om noen har lyst til å støtte utviklingsarbeidet som ligger bak Norsk for deg! med noe ekstra, vil jeg sette stor pris på det! Om du vil støtte arbeidet innimellom (i tillegg til medlemsprisen), kan du altså få muligheten til det her. Alle bidrag tas imot med stor takk – og alt brukes til å videreutvikle portalen og skape nye muligheter og tekniske løsninger for dere som lærer norsk i Norsk for deg!-portalen. TAKK for at dere vil støtte meg og alt arbeidet som ligger bak Norsk for deg! nettskole.

Hilsen
Cecilie

Engangssum donasjon

Gi penger én gang:

[wc_woo_donation id=”113298″]

Månedlig donasjon

Gi penger fast hver måned:

[wc_woo_donation id=”113295″]