tabita

Tabita fra skogene

 

Tabita fra skogene


Tabita fra skogene 

Tabita fra skogene kommer ut i bokform i løpet av våren 2019. Cecilie setter i gang et nytt nettkurs knyttet til denne boka. 

I starten blir kurset intensivt. Etter hvert kommer timene innimellom. 

Hvem er Tabita?

Tabita er en ung jente som levde på Sørlandet på begynnelsen av 1800-tallet. Hun blir funnet av et barnløst par dypt inne i skogen. Paret tar Tabita til seg - og oppdrar henne som sin egen datter. Familien til Tabita er fattig, og etter hvert må Tabita bli barnevandrer ... Tabita opplever både glede og sorg, kjærlighet og ulykke og overraskelser og motgang. Hun er en sta og sterk jente, men samtidig er hun følsom. Hun vet hva hun vil, men det er ikke alltid så lett ...

Oppstart: 6. mai 2019

Kurspris: 1500 kroner

Innhold: Direktetimer

Etter hver direktetime blir timen som vanlig lagt inn som video på nettkurset.

Ekstramateriell: lydfiler og ordlister. Dette vil deltakerne finne inne på nettkurset. Det er kun direktetimene som tilhører betalingskurset.

Hvem passer kurset for: Kurset passer for den som lærer norsk på høyere nivå. Kurset passer for deg som virkelig streber etter å gå videre med det norske språket. Tekstene inneholder avansert vokabular - og man må regne med at mange av ordene i tekstene vil være helt ukjente.

På kurset legges det vekt på forklaringer av ord og uttrykk - og redegjørelse for stil og tone i språket. I tillegg stilles deltakerne spørsmål knyttet til bokens handling. Man får også anledning til å reflektere rundt bokens handling.

Kurset passer bra for den som har B2-C1-nivå, men deltakere som har lavere nivå enn dette kan også bli med! Selv om man kanskje ikke forstår alle ordene, kan man følge med på fortellingen - og lære mange nye ord.

Påmelding: cecilielonn@gmail.com

Her kan du lese om barnevandrerstiene på Sørlandet.

tabita


Tabita fra skogene (C1)

Sørlandsfortellingene