Takk for gårsdagens feiring!

Tusen takk for gårsdagens jubileumsdag! Takk for alle gratulasjoner og gode ønsker – og takk til dere som var med på timene! (Irenes katt, Persille, var naturligvis også med.) Det ble en flott dag, og jeg hadde det veldig morsomt og fint med dere i går. Jeg håper dere følte det var lærerikt!

Norsk for deg!-portalen fylte 1 år 1. juni – men Norsk for deg! (nettskole) fyller faktisk SEKS ÅR 15. juni. Det betyr at det blir ny feiring 15. juni! Det kommer mer informasjon om dette.

Fra onsdag 2. juni til og med søndag 6. juni blir det ingen timer. Jeg reiser til Oslo med min eldste datter i morgen – og nå blir jeg opptatt med dette i noen dager. Min eldste datter skal flytte hjemmefra, og hun skal hente nøkkelen til sin studenthybel i Oslo. Dette er både fint og trist på samme tid. Jeg elsker Idun av hele mitt hjerte – og hun er alltid min lille jente i hjertet mitt. Men samtidig er hun nå jo stor og «nesten voksen» (19 år). I den norske kulturen er det i våre øyne både riktig og naturlig å flytte hjemmefra i den alderen. Det blir veldig rart og litt vanskelig for meg å være uten Idun i hverdagen, men samtidig blir det viktig og riktig. Idun må gjøre sine ting og leve sitt liv. Men heldigvis kommer hun til å være mye i Kristiansand i sommer, så selve «flyttingen» skjer egentlig i august når universitetet starter. Nå må vi kjøpe møbler til den lille hybelen og ordne med de praktiske tingene. Jeg vil sende dere en hilsen hver dag fra Oslo.

De nye timene og kalenderen for juni starter derfor mandag 7. juni. Jeg har satt opp datoene – og resten av klokkeslettene kommer ganske snart. Her kan dere se kalenderen for juni.

https://norskfordeg.no/timeplaner/

Nå skal ALLE (også ulvene) finne sin lenke og sin kalender på nettsiden til Norsk for deg!. Dere finner altså zoom-lenken på timeplanen. Derfor finner dere ingen kalender inne på Fronter. Alle må se på timeplanen på norskfordeg.no.

Jeg foreslår at dere repeterer en del videoer fra den siste tiden. Vi har jobbet med mye viktig på alle medlemskapene i det siste. Det har vært mange timer og mange temaer. Repeter gjerne gjennom å se på videoene nå i disse dagene da det ikke kommer nye timer!

Er det noe du ikke finner? Er det noe du ikke klarer å bestille? Spør Thomas: support@norskfordeg.no

I dag er det overskyet i Krisiansand – og i morgen er det meldt regn. Sånn er det med været i Norge:)

Stor hilsen fra

Cecilie

Relaterte artikler

0 Kommentarer
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
0
Du kan gjerne skrive en hilsen til Cecilie her!x
()
x
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}