Takk for hyggelig møte!

I går kveld hadde vi et veldig hyggelig møte på «vår» restaurant Olivia i Østbanehallen! Vi pratet uten stans. Vi pratet så mye at vi faktisk helt glemte å ta bilde … Så nå må dere bare se for dere i tankene hvor koselig vi hadde det!

Like etter at jeg hadde vært på kafé og hatt det veldig hyggelig, fikk jeg en telefon. Da fikk jeg vite at min onkel nettopp var død. Det var en trist og vond melding å få. Han har vært syk lenge, og det var ikke noe sjokk at han døde. Men det gjør vondt likevel. Det er viktig at familien står sammen når man opplever slike hendelser. Jeg drar derfor hjem fra Oslo i dag – istedenfor i morgen.

Vi ses på direktetime på onsdag. Teksten vi skal lese, vil handle om de unges sårbarhet i koronatiden. Jeg legger den nok ut i dag. Den er nesten ferdigskrevet.

Vi ses snart!

Hilsen

Cecilie

Svar

  1. Tusen takk alle sammen for den hyggelige tiden på på den flotte Olivia restauranten. Det var kjempe hyggelig, pratsomt og gøy. Faktisk glemmte vi ta et bilde, så synd, det kommer sikkert på neste gang. Varme tanker for deg Cecylie og dine nære pga. onkelen deres. Vi ses på timene 🙂