Tilbake i Kristiansand!

I dag er det pøsregn her i Kristiansand – og i Oslo var det hvit vinter. Men jeg ser på yr.no at plussgradene også har kommet til Oslo, så det kan hende det regner like mye der. 😊Regnvær i januar er litt kjedelig. Jeg håper snøen kommer tilbake!

Nå skal det skje mange ting framover! I morgen starter fjellrev-timene. Dokumentene kommer snart i nye versjoner. I tillegg skal jeg starte med å lage digitale grammatikkoppgaver. Disse oppgavene vil ligge på nettsiden – og medlemmer kan bestille oppgavene til rimelige priser. Dette vil bli oppgaver dere kan gjøre flere ganger, og svarene kan dere se etter at dere har gjort oppgavene. Jeg starter med å lage oppgaver på B1-nivå og B2-nivå. Hvis alt går etter planen, vil de første oppgavene være klare på fredag. 😊 Har du lyst til å gjøre oppgaver?

I tillegg skal jeg gjøre ferdig den nye teksten vi skal jobbe med i morgen. Den kommer i løpet av dagen. Jeg jobber med mange ulike ting samtidig, så da er det noen av oppgavene som blir litt forsinket. Men: alt kommer!

Ha en fin dag! Vi ses i morgen!

Hilsen

Cecilie

Svar