Uregelrette verb


Kurs om uregelrette verb - med tilhørende uttrykk og ordfamilie

Verbkurs

Når starter kurset om uregelrette verb - med tilhørende uttrykk og ordfamilie?

Man kan melde seg på kurset hele tiden. Nå finner du 3-4 timer på video. Direktetimene kommer til høsten.

Når er direktetimene?

Direktetimene kommer høsten 2019. (Deltakerne skal først få tid til å se på videoene.)

Hva er innholdet på kurset?

Cecilie gjennomgår ALLE de uregelrette verbene. Hun forklarer betydningen av verbene - og i tillegg forklarer hun om uttrykk knyttet til verbet. Hun forteller også om ordfamilien til verbet (verb - substantiv - adjektiv - adverb). Cecilie vil også fortelle om sammensatte og løst sammensatte verb.

Hvilket nivå har kurset?

Kurset er på B1-C1-nivå. Kurset har flere ulike nivåer. Deler av kurset er mer grunnleggende (fordi noen av verbene er litt mindre utfordrende). Andre deler av kurset er mer utfordrende fordi verbene er mer kompliserte. Likevel passer dette kurset for alle som har B1-nivå - eller høyere.

Hvor mye koster kurset?

Kurset koster 1000 kroner.

Må jeg betale før jeg får tilgang til kurset?

Nei. Du får tilgang til kurset med en gang. Betalingsfristen er 14 dager. Om du trenger mer tid på å betale, er det i orden. Da må du bare gi beskjed til Cecilie om det.

Hvordan kan jeg melde meg på kurset?

Du kan melde deg på kurset ved å sende en e-post til Cecilie Lønn: cecilielonn@gmail.com

Bruker vi Skype på dette kurset?

Nei, dette er som sagt et videokurs. De to siste timene er direktetimer, og da bruker vi Adobe Connect. Du vil få tilsendt en lenke for å kunne bli med på direktetimene.

Hva er innholdet i kurset?

På kurset vil man finne et dokument. Dokumentet inneholder alle uregelrette verb - og bøyningen til verbene. I tillegg inneholder dokumentet uttrykk knyttet til alle verbene. Man finner også ordfamilien til alle verbene.

Hva er en "ordfamilie"?

En ordfamilie er for eksempel:

å brenne = verb / en brann = substantivet / brent / brennende / brennbar / ubrennelig / brannsikker = adjektiv. Man får informasjon om ordfamilien til hvert av de uregelrette verbene.

Kan jeg levere tekster når jeg er med på dette kurset?

Nei, det er ikke inkludert å levere tekster i dette kurset. Du kan bestille skrivemåned om du ønsker det. Da kan du levere tekster i en måned. Det koster 500 kroner for en skrivemåned.

Har dette kurset en facebookgruppe? Er gruppen åpen for alle?

Facebookgruppen er her. Facebookgruppen er for de som vil være med på kurset. Gruppen er ikke for alle som vil lære mer norsk.

Bruker vi en egen bok på kurset?

Nei, kurset er ikke basert på en bok. Du finner materiellet inne på nettkurset. Du trenger ikke en bok for å bli med på kurset.

Finnes det bare ett verbkurs?

Snart kommer det et verbkurs til. Det kurset handler om hvordan man bruker alle verbtidene på norsk. Du kan lese mer om det kurset her.