Vi ses i kveld!

I kveld klokka 20.00 skal vi jobbe med en ny tekst på Fjellrev. Teksten handler om konsekvensene av koronarestriksjonene for barn og unge. Helsesystemet kan spille fallitt om det ikke kommer inn flere ansatte. Hva betyr det «å spille fallitt»?

Det er ganske mange i portalen som fortsatt ikke er komplett medlem. Noen er kun ulv – og andre er kun isbjørn. Jeg minner om at det er best å være komplett medlem til 149,-. Da kan du bli med på alt. Når du bestiller medlemskap til 149,-, kanselleres de andre medlemskapene du har fra før.

Har du tekniske spørsmål? Kommer du ikke inn på kurset? Vet du ikke hvordan du skal bli med på timene? Da må du sende en e-post til Thomas: support@norskfordeg.no

De nye versjonene til dokumentene (isbjørn, fjellrev og gaupe) kommer på fredag – ikke i dag. Jeg må jobbe litt til før de legges ut. Men de nye versjonene kommer snart. Jeg anbefaler alle medlemmer å ha dokumentene. Snart kommer det et nytt dokument – nemlig Ulve-dokumentet. Dokumentene vokser hele tiden. Har dere sett det? (Man betaler bare for dokumentene én gang selv om dokumentene vokser.) Her kan dokumentene bestilles.

https://norskfordeg.no/kurskategori/dokumenter/

Nå får alle nye medlemmer en uke gratis i portalen. Om du har venner som vil begynne å portalen, kan det kanskje være lettere å få dem med når den første uken er gratis. Da kan de selv se alt som ligger der – og du trenger ikke å forklare så mye. Nå får nye medlemmer også forklaring på engelsk og spansk om hvordan portalen fungerer.

Jeg minner om at jeg planlegger sommerkurs i Oslo. Jeg har satt opp tre ulike sommerkurs – og hvert sommerkurs varer i en uke (fra mandag til fredag). Du kan melde deg på nå via e-post til meg. Påmeldingen er ikke bindende: cecilie@norskfordeg.no Her kan du lese om disse tre kursene.

Jeg minner om at jeg snart skal lage digitale oppgaver man kan bestille via nettsiden. Det er forskjell på «tester» og de nye oppgavene jeg skal lage. Testene er mer komplette. Du får et «testbevis» med resultat etter at du har tatt testen, og den kan bare tas en gang. Oppgavene er ikke en «test» – men øvelser. Disse oppgavene kan man gjøre så mange ganger man vil. Jeg håper dere har lyst til å gjøre oppgaver. Prisen for medlemmer vil være økonomisk og lav – som vanlig.

Har du lyst til å støtte arbeidet til Norsk for deg!? Det koster å utvikle portalen – både når det gjelder tekniske løsninger og administrasjon. I tillegg til Thomas er det nå to andre som må hjelpe til litt med support og andre oppgaver. Her kan du lese litt om dette og eventuelt støtte med litt ekstra – om du har lyst.

Vi ses på timen i kveld klokka 20.00!

Hilsen

Cecilie

Svar

    1. De nyeste leksjonene ligger i mappen “Nye leksjoner” på toppen. Jeg setter ikke dato, for nå sorterer jeg etter tema. Men dere finner de nyeste i den mappen som ligger på toppen.