Vil du bli Norsk for deg!-medlem? Er det noe du ikke finner? Har du tekniske spørsmål? Ta kontakt med Thomas på denne e-postadressen: support@norskfordeg.no

Gaupe-uke på video

Denne uka får dere videoer på gauperommet. Det kommer to nye videoer i ettermiddag! Følg med. Jeg legger ut en melding i facebook-gruppa når videoene er lagt ut av Thomas.

I neste uke kommer det ulvevideoer. Deretter blir det en uke med fjellrev-videoer – og så blir det en uke med isbjørnvideoer til slutt. 18. juli starter direktetimene igjen!

Det ble en veldig fin dag på Tøyen bibliotek i går. Takk til dere som kom! Vi snakket blant annet om det å savne hjemlandet. Hva er det man kan savne? Noen savner det å kunne plukke mango fra trær og løpe i regnet. Det er også mulig å savne trafikk-kaoset i hjemlandet (som man kanskje misliker sterkt når man er der …:)

Nå drar jeg snart til Peru. Jeg er ikke særlig flink til å ha ferie … Hvordan skal jeg klare det? Jeg lurer litt på det …

Hilsen

Cecilie

Svar