Vondt i hodet …

I går skulle vi ha hatt time klokka 20.00. (Her bruker jeg: «skulle ha hatt» = 2. kondisjonalis, fordi det var noe som ikke skjedde likevel). Jeg klarte ikke å ha time, for jeg hadde vondt i hodet i hele går. Jeg slettet lenken – og deretter la jeg ut melding på isbjørn om at jeg ikke kunne ha time. Jeg tror ikke det var mange som så den meldingen. Det var synd, og jeg beklager dette. Jeg lå faktisk og sov klokka 20.00. Det skjer ikke så ofte … Men jeg hadde altså ganske vondt i hodet. I dag har jeg fortsatt litt vondt i hodet, men jeg føler meg bedre. Jeg håper jeg blir bedre utover dagen. For meg kjennes det ut som om det er det tunge været som skaper trykk i hodet, men det er jo alltid lett å vite hvorfor man har vondt. Jeg setter opp time i kveld klokka 20.00 – og jeg tror det skal gå fint. Men nå vet dere om at det finnes en liten sjanse for at jeg fortsatt har vondt i hodet. Sjekk derfor melding på isbjørn-rommet før timen. (Men jeg tror altså det skal gå fint. Jeg har også et spanskkurs jeg må ha + språkkafé … I tillegg må jeg jobbe med materiellet jeg lager til dere i norskkurshelgen.) Bank i bordet! Jeg håper alt går bra! Abrakadabra … Hokus pokus … 😊 Eller: Paracet + Ibux, ha-ha.

Nå er det flere som melder seg på til norskkurshelgen. Oi, oi, det blir folksomt og gøy. På fredagen møter vi altså hverandre klokka 15.00. Her er en påminnelse om fredagens program:

15.00: Oppstart! Vi hilser på hverandre mens vi tar en kopp kaffe og spiser litt frukt og kjeks.

15.30-17.30:

Bli kjent-oppgave …

Grammatikkoppgaver

17.30-19.00:

Matlaging på kjøkkenet for en god del av oss.

Samtale + dekke på bordet + rigge til fest+ hilse på musikere, etc. for oss andre

19.00: Vi spiser i samlet flokk

20.00: Musikken starter

Alle tider er omtrentlige tider. Når dere er på Mestizo, må dere legge bort «det norske hodet» (om dere har blitt norske i hodet). 😊 Jeg klarer ikke å ha helt eksakte tider for når ting skal skje … Ting skjer når de skjer … 😊 Det viktigste er at vi er sammen, vi lærer norsk – og vi gjør alt i samlet flokk!

Vi ses (90 % sikkert) i kveld klokka 20.00!

Velkommen til Mestizo på fredag – til dere som skal på norskkurshelg!

Hilsen

Cecilie

Svar

  1. Håper at den magiske duoen (Ibux og Paracet) hjelper! Jeg er selv ganske sensitiv for væromslag, og det er slitsomt… Gleder meg enormt til helgen! Tiden gikk så fort – jeg husker da idéen dukket opp og da du satt opp en dato. Det var for vel to måneder siden!

Spørsmål? Få svar her:

Vi bruker informasjonskapsler! Godta ved å trykke OK, eller se mer info her.

Innstillingene for informasjonskapsler på dette nettstedet er satt til "informasjonskapsler tillatt", slik at vi kan måle nettstedet effektivitet og gi deg best mulig opplevelse når du bruker det. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å forandre på dine innstillinger for informasjonskapsler, så godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Se mer i våre Vilkår og Retningslinjer.

KLIKK HER FOR Å LUKKE DENNE TEKSTBOKSEN