YouTube-videoer og nettkurs

Nå har Cecilie begynt å legge ut en ny, gratis video hver dag på YouTube. Videoene handler om det norske språket – fra A1-nivå til C1-nivå. Her er kanalen:

https://www.youtube.com/channel/UC6MlmQ0Ydu2f2gGP9hCgdBw

ABONNER, LIK OG DEL KANALEN!

Her er noen spørsmål og svar om dette!

Trenger man ikke å kjøpe nettkurs nå da Cecilie legger ut gratis videoer?

Jo, man trenger nettkursene selv om man ser på videoer på YouTube! Videoene på YouTube kommer ikke istedenfor nettkursene. Disse videoene er et tillegg til nettkursene. På nettkursene finner man mange flere timer på video. Nettkursene har en fast struktur og et eget fokus. I tillegg er det oppgaver og lydfiler på nettkursene. YouTube-videoene er altså bare et tillegg til nettkursene.

Passer det å se på videoene på YouTube når man ikke har nettkurs hos Cecilie?

Ja, det passer naturligvis fint! Det passer også veldig fint for den som vurderer å kjøpe nettkurs. Man kan se i de ulike spillelistene – og finne ut hvilket kurs som passer best for en selv. Etter hvert vil hver spilleliste være knyttet til hvert av Cecilies nettkurs. Cecilie har 26 ulike nettkurs, så det er ikke alltid så lett å velge! Derfor kan det være fint å se litt på videoene på YouTube før man bestemmer seg for et kurs man vil kjøpe.

Kommer det ikke flere direktetimer på nettkursene til Cecilie?

Nei, nå har Cecilie pause fra direktetimene.

Hvor lenge varer den pausen?

Det vet ingen:) Kanskje kommer det ikke flere. Nå er det veldig mange videotimer på nettkursene – og Cecilie må bruke tiden på å skrive litt mer!

Velkommen til å abonnere på Cecilie Lønns kanal på YouTube om det norske språket – fra A1- til C1-nivå!

Relaterte artikler

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}