Personvern | Vilkår og retningslinjer

Personvern | Vilkår og retningslinjer

Nettstedsadresse: https://norskfordeg.no

Ditt personvern er viktig for meg. For å bedre beskytte personvernet gir jeg denne kunngjøringen som forklarer min online praksis og de valgene du kan gjøre om hvordan informasjonen blir innhentet og brukt. For å gjøre denne notisen lett å finne, gjør jeg den tilgjengelig på min hjemmeside og de steder der personopplysninger kan bli etterspurt.

Denne siden om personvernet, vilkårene og retningslinjene må godtas av alle som kjøper noe av Norsk for deg! AS. I bestillingskjemaet på nettstedet vårt må man krysse av en boks om at man forstår og godtar følgende praksis og vilkår:

Innsamling av informasjon

Når du besøker Norskfordeg.no vil datamaskinens IP-adresse bli logget sammen med datoer og klokkeslett for tilgang. Denne informasjonen blir bare brukt til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle bred demografisk informasjon til internt bruk. Ved bruk av informasjonskapsler kan jeg spore brukeres aktiviteter på dette nettstedet for å måle annonse effektivitet. Det er viktig at du forstår at registrerte IP-adresser ikke knyttes til personlig identifiserbar informasjon.

Norskfordeg.no samler inn navn, epost og telefonnummer for å gi best mulig hjelp til de som besøker nettsiden. Dette gjøres enten du ønsker å prate med Cecilie Lønn via epost, sende henne en melding, kommentere en artikkel på bloggen, lese en av hennes nedlastbare bøker, eller bestille undervisning av henne. Ved å trykke på ‘OK’ nederst på denne nettsiden godtar du disse retningslinjene. Du kan når som helst be om at din informasjon blir slettet hos Norskfordeg.no.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be meg om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil jeg opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at jeg kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Som bruker kan du selv se, redigere og slette dine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene jeg har om deg. Dette omfatter all data du har gitt meg. Du kan også be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Informasjon som samles:

  • Produkter du har sett: Jeg bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Jeg bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt
  • Fraktadresse: jeg ber deg om å skrive inn dette, slik at jeg for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Jeg bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet mitt.

Når du kjøper fra meg, ber jeg deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Jeg bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svare på forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sette opp din konto for butikken min
  • Overholde alle juridiske forpliktelser jeg har, som å beregne skatt
  • For å forbedre mine butikktjenester
  • Sende deg markedsføringmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer jeg ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar jeg kun vare på opplysninger om deg så lenge jeg trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og jeg ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Jeg vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Jeg tar også vare på kommentarer og produktomtaler, hvis du velger å skrive dem.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Det kan hende at jeg henviser til andre nettsted for din bruk og referanse. Jeg er ikke ansvarlig for retningslinjer på disse nettstedene. Du bør være oppmerksom på at personvern av disse nettstedene kan avvike fra min egen.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktskjemaer

Besøkende kan sende inn kontaktskjema med navn, epost og telefonnummer for å motta nyhetsbrev eller informasjon, slik at nettstedet kan gi mest mulig service til dem som ønsker det. Denne informasjon lagres på ubestemt tid, og brukes kun for å gi best mulig service og informasjon, og/eller fortelle om tilbud og nye programmer.

Abonnement

Når en deltaker bestiller abonnement vil beløpet automatisk trekkes til samme tid hver måned helt til deltakeren ønsker å kansellere det.

Bestilling, kansellering og refusjon

Som kunde må du selv ta ansvar for hvilken e-post du bruker når du bestiller abonnement og/eller kurs. En bestilling knyttes sammen med e-posten som brukes, og en ny brukerkonto opprettes når en ny e-post brukes i bestillingsskjemaet. Kunden må selv ta ansvar for hvor mange brukerkontoer som opprettes, basert på at en brukerkonto opprettes i henhold til e-posten som oppgis i bestillingsskjemaet. Det er viktig å bestille med den samme e-posten hele tiden, slik at kursinnholdet samles på en enkelt brukerkonto.

Våre deltakere betaler en liten sum for tilgang til topp språkundervisning, med videoarkiv og direktesendinger som normalt koster veldig mye mer. Cecilie Lønn er i skrivende stund den eneste læreren i Norsk for deg! AS, så noen ganger kan direktesendte timer skifte dato eller utebli på grunn av lærers fravær.

Deltakeren er selv ansvarlig både egen læring og sin brukerkonto på Norsk for deg! AS. Deltakeren må selv kansellere medlemskapet når det ikke lenger er behov for språkopplæringen.

Deltakeren kan kansellere medlemskap når som helst. Refusjon gis ikke ved kanselleringer som er gjort 72 timer etter kjøp/fornyelse av medlemskap/kurs. Refusjon gis kun hvis deltakeren ikke har startet på undervisningen, OG hvis deltakeren har bedt om refusjon. Refusjonen skal leveres skriftlig på e-post innen 72 timer etter kjøp/fornyelse av medlemskap/kurs til [email protected].

Norsk for deg! AS er en nettskole – og vi forbeholder oss retten til å velge hvem vi vil undervise. Ved behov i tvistesaker hvor deltaker ikke er fornøyd av ulike årsaker, vil vi vurdere refusjon av siste innbetaling/kursavgift og avslutte medlemskapet med umiddelbar virkning.

Endringer

Innholdet i denne uttalelsen kan endres når som helst, etter mitt skjønn og ansvar i henhold til lover og regler om databehandling og personvern.

Hvis du har noen spørsmål angående vilkår, retningslinjer og personvern på dette nettstedet, så kontakter du [email protected]