Det går bra! (B2/C1)

Det går bra! er et læreverk for deg som allerede har lært ganske mye norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Det går bra! passer for studier ved Den internasjonale sommerskole (UiO), ulike læresteder som tilbyr norskkurs på høyere nivå, Bergenstesten, videregående skole og studiesteder for norsk i utlandet.

Vil du gå på norskkurs i Oslo med bokens forfatter? Trykk her.

Ønsker du å se en oversikt over innholdsfortegnelsen til Det går bra! grunnbok og arbeidsbok? Da kan du trykke her for å se innholdsfortegnelsen til grunnboka, og her for å se innholdsfortegnelsen til arbeidsboka (kommer).

Det går bra! (grunnbok) inneholder ulike typer tekster med tilhørende ordforklaringer og diskusjonsspørsmål. Disse tekstene gir bakgrunnsinformasjon om norsk historie, litteratur, kultur, religion, velferdsstaten, helse-Norge, norsk språk, det norske utdanningssystemet, m.m. Grunnboken presenterer også dagsaktuelle temaer som ytringsfrihet, samlivsformer, dagens flerkulturelle Norge, myter om nordmenn og innvandrere, m.m.

Nettsidene inneholder lydspor (lytteøvelser og innlesning av tekstene i grunnboken til Det går bra!), ulike grammatikkoppgaver, vokabularlister, løsningsforslag (til oppgaver i arbeidsboken til Det går bra!), ulike lytteøvelser, intervjuer, lærerressurs og annet. Nettsidene er under kontinuerlig oppbygging. Nye oppgaver og nye tekster legges ut i løpet av våren 2011.

Alt materiell på nettsiden er per i dag fritt tilgjengelig. Alle innleste lydspor kan fritt lastes ned til for eksempel egen mp3-spiller eller mobil.

Norsk for deg! er på Facebook. Bli med!! Trykk her!

Om du har kommentarer til disse sidene eller har spørsmål om bøkene, kan du sende en e-post til cecilielonn@gmail.com

Det går bra! brukes i Norge, Danmark, Island, Russland, Serbia, Tyskland, Nederland, Spania, Russland, Romania, Mexico, USA, Japan … Er det noen land jeg ikke vet om? Gi meg gjerne tilbakemelding!

Hilsen
forfatteren

Vil du gå på norskkurs i Oslo med forfatteren? Trykk her.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}