Norsk for deg: Gaupe (C1)

89 kr

Her kan du bestille en digital versjon av Gaupe (C1).

Når du bestiller denne digitale versjonen av Gaupe (C1), får du tilgang til et dokument som endrer seg. I dag er dokumentet på 42 sider, men det vil vokse hele tiden. Dokumentet vil bli mye større etter hvert som tiden går.

Etter hvert stiger prisen. Om du vil ha en rimelig tilgang, er det smart å kjøpe dokumentet nå. (Man betaler bare en gang for dokumentet.)

Prisen i dag er kun kr. 89,-

Ja, jeg vil gi en gave

Vil du heller kjøpe dette til noen du er glad i? Gi et digitalt gavekort!

Ja, jeg vil gi en gave

Spesifikasjoner

Kategori:

Beskrivelse

Gaupe (C1) passer for den som vil jobbe med grammatikk på C1-nivå. Når man er gaupe-medlem, får man mange av oppgavene som ligger i Gaupe (C1). Men i dette dokumentet ligger alt samlet. I tillegg får man etter hvert løsningsforslag og ordforklaringer i dette dokumentet – og en del ekstra oppgaver.

Gaupe (C1) passer for alle som vil jobbe med norsk på C1-nivå. Du kan skrive ut dokumentet og lese dokumentet på PC, mobil og nettbrett. Du kan ikke lagre dokumentet på din datamaskin eller sende det videre til andre.

Her kan du bla litt i begynnelsen av dokumentet, og se hver du kan forvente deg:

Har du spørsmål om dokumentet? Se her:

Får jeg dokumentet gratis når jeg er gaupe-medlem?

Du får ikke det komplette dokumentet når du er gaupe-medlem, men du får de fleste oppgavene. De er ikke samlet i et dokument. Det er løse oppgaver som ligger inne på gaupe-rommet.

Kan jeg bli med på et kurs hvor dette dokumentet brukes?

Hvordan kan jeg kjøpe tilgang til Norsk for deg: Gaupe (C1)?

Hva er prisen nå på Norsk for deg: Gaupe (C1)?

Nå er prisen 69,-. Prisen vil stige flere ganger etter hvert som dokumentet vokser. Det er smart å kjøpe nå. (Man betaler bare en gang for dokumentet.)

Hvordan vet jeg når det kommer nye versjoner av Norsk for deg: Gaupe (C1)?

Du vil få en melding når det kommer nye versjoner om dokumentet. Det vil også ligge dato på dokumentet, sånn at du vet når den siste versjonen kom.

Hvordan kan jeg jobbe med Norsk for deg: Gaupe (C1)?

Du kan lese dokumentet på mobil, datamaskin og nettbrett. I tillegg kan du skrive ut dokumentet. (Du kan ikke laste ned dokumentet til din datamaskin, og du kan ikke sende og gi det videre til andre.)

Hvorfor er det smart å kjøpe tilgang til Norsk for deg: Gaupe (C1) nå?

Dokumentet vokser, og etter hvert stiger prisen. Om du kjøper tilgang nå, vil du få en god pris – og et dokument som blir stadig større.

Hva kommer i Norsk for deg: Gaupe (C1) etter hvert?

Det vil komme stadig nye oppgaver i dette dokumentet. Løsningsforslag på oppgavene kommer etter hvert. Du vil også finne ordforklaringer på vokabular i fet type om en stund. Dette dokumentet vokser – og det kommer nye versjoner med jevne mellomrom.

Hva inneholder Norsk for deg: Gaupe (C1) i dag?

I dette dokumentet finner du mange ulike typer oppgaver på C1-nivå.