Opp og fram! | B1

3,000 kr

Dette er et komplett kurs på B1-nivå. På dette kurset legger du et kjempegodt grunnlag for B2-nivået.

Normalpris: kr. 3000,-

Medlemspris: kr. 1000,-

Vil du ha rabatt? Som medlem av Norsk for deg!-portalen får du stor rabatt!

Spesifikasjoner

Kategori:

Nettkurset inneholder 108 klokketimer med undervisning. Cecilie jobber med både grunnboka og arbeidsboka til Opp og fram!. Du finner også mange grammatikkoppgaver (med svar). Du trenger ikke bøkene for å ta dette kurset, men mange synes det er bra å ha dem. Bøkene kan bestilles via denne linken:

Grunnbok og arbeidsbok til Opp og Fram!

Dette kurset har ikke en bestemt dato for oppstart. Det er fordi det er et videokurs. Alle tidligere timer er filmet og du kan se dem på nettkurset. Derfor kan du melde deg på og starte når det passer deg.

Hvis du vil ha lydfilene til Opp og fram! må disse bestilles i tillegg. Disse koster 309 kroner for ikke-medlemmer, og 200 kroner for medlemmer. Lydfilene kan kjøpes her: Opp og fram!-lydkurs

Når begynner kurset?

Answer: Man kan starte hele tiden på dette kurset. Du jobber i din egen rytme med dette kurset. Kurset har ingen direkte timer. All undervisning er på video. Du kan jobbe med timene så lenge du vil.

Når slutter kurset?

Answer: Kurset slutter ikke … Alle timer er filmet. Du kan bruke kurset så lenge du selv ønsker. Det starter og slutter ikke på noe bestemt tidspunkt. Du kan jobbe med kurset slik du selv ønsker det og når du ønsker det.

Mister jeg kurset senere?

Answer: Nei, du mister ikke kurset senere. Du har kurset så lenge du ønsker. Du kan jobbe med digitale oppgaver og virtuelle timer.

Kan jeg delta interaktivt?

Answer: Nei, dette er videoer fra tidligere timer.

Kan jeg spørre om noe hvis jeg lurer på noe?

Answer: Ja, du kan sende melding til Cecilie på e-post eller via Facebook. Du kan også legge ut spørsmål i facebookgruppa.

Kan jeg få tilgang til kurset før jeg har betalt?

Answer: Ja, du får tilgang med en gang.

Hvilket kurs passer for meg hvis jeg ønsker å bare jobbe med grammatikk?

Answer: Da kan Norsk for deg: Grammatikkoppgaver passe bra – men dette er et kurs på B2-C1-nivå. Man bør jobbe med Opp og fram! først.

Hvordan jobber jeg med kurset?

Answer: Du gjør digitale oppgaver inne på kurset og ser på videoer inne på nettkurset. I tillegg kan du bli med på noen nye direktetimer om du blir Norsk for deg!-medlem.

Trenger jeg brukernavn og passord for å komme inn på nettkurset?

Answer: Ja, du får brukernavn og passord av Cecilie når du melder deg på kurset.

Hvem er lærer på kurset?

Answer: Cecilie Lønn er lærer. Cecilie Lønn har også skrevet Opp og fram!

Hvem er Cecilie Lønn?

Answer: Hun har skrevet og utgitt mange bøker i norsk for utlendinger og for norsktalende som lærer spansk. Hun har jobbet som lærer i norsk og spansk i 23 år.