Opp og fram! (B1)

norsk mellomnivå b1
norsk mellomnivå b1
Opp og fram! (B1)
Opp og fram! (B1)
Opp og fram! (B1)
Opp og fram! (B1)

Vil du ha rabatt på kurset? Norsk for deg!-medlemmer får rabatt på de fleste norskkursene til Cecilie. Logg deg inn for å få rabatten:

Dette er et komplett kurs på B1-nivå. På dette kurset legger du et kjempegodt grunnlag for B2-nivået.

kr3,000.00

Nettkurset inneholder 108 klokketimer med undervisning. Cecilie jobber med både grunnboka og arbeidsboka til Opp og fram!. Du finner også mange grammatikkoppgaver (med svar). Du trenger ikke bøkene for å ta dette kurset, men mange synes det er bra å ha dem. Bøkene kan bestilles via denne linken:

Grunnbok og arbeidsbok til Opp og Fram!

Dette kurset har ikke en bestemt dato for oppstart. Det er fordi det er et videokurs. Alle tidligere timer er filmet og du kan se dem på nettkurset. Derfor kan du melde deg på og starte når det passer deg.

Dette er et VIDEOKURS, men du kan bli med på nye direktesendte timer om du er Norsk for deg!-medlem (129 kroner måneden). Det er lett å bli medlem, og det koster bare 129 kroner måneden å være medlem. (Man kan slutte som medlem når man vil.) Her kan du lese om hvordan du kan bli Norsk for deg!-medlem.

Hvis du vil ha lydfilene til Opp og fram! må disse bestilles i tillegg. Disse koster 309 kroner for ikke-medlemmer, og 200 kroner for medlemmer. Lydfilene kan kjøpes her: Opp og fram!-lydkurs

Når er undervisningen? Dette er et kurs med videoer og oppgaver, uten direktetimer med undervisning. Men om du er Norsk for deg!-medlem, kan du bli med på direktetimer. Man får nytt program hver måned når man er Norsk for deg!-medlem.

Du kan se gratistimer ved å abonnere på Cecilies YouTube-kanal. Her er en liten smakebit:

Klikk her for å besøke henne på YouTube

Kurset har også en egen Facebook-gruppe, og den finner du ved å klikke her: Opp og fram! på Facebook

Når begynner kurset?

Answer: Man kan starte hele tiden på dette kurset. Du jobber i din egen rytme med dette kurset. Kurset har ingen direkte timer. All undervisning er på video. Du kan jobbe med timene så lenge du vil.

Når slutter kurset?

Answer: Kurset slutter ikke … Alle timer er filmet. Du kan bruke kurset så lenge du selv ønsker. Det starter og slutter ikke på noe bestemt tidspunkt. Du kan jobbe med kurset slik du selv ønsker det og når du ønsker det.

Mister jeg kurset senere?

Answer: Nei, du mister ikke kurset senere. Du har kurset så lenge du ønsker. Du kan jobbe med digitale oppgaver og virtuelle timer.

Kan jeg delta interaktivt?

Answer: Nei, dette er videoer fra tidligere timer.

Kan jeg spørre om noe hvis jeg lurer på noe?

Answer: Ja, du kan sende melding til Cecilie på e-post eller via Facebook. Du kan også legge ut spørsmål i facebookgruppa.

Kan jeg få tilgang til kurset før jeg har betalt?

Answer: Ja, du får tilgang med en gang.

Hvilket kurs passer for meg hvis jeg ønsker å bare jobbe med grammatikk?

Answer: Da kan Norsk for deg: Grammatikkoppgaver passe bra – men dette er et kurs på B2-C1-nivå. Man bør jobbe med Opp og fram! først.

Hvordan jobber jeg med kurset?

Answer: Du gjør digitale oppgaver inne på kurset og ser på videoer inne på nettkurset. I tillegg kan du bli med på noen nye direktetimer om du blir Norsk for deg!-medlem.

Trenger jeg brukernavn og passord for å komme inn på nettkurset?

Answer: Ja, du får brukernavn og passord av Cecilie når du melder deg på kurset.

Hvem er lærer på kurset?

Answer: Cecilie Lønn er lærer. Cecilie Lønn har også skrevet Opp og fram!

Hvem er Cecilie Lønn?

Answer: Hun har skrevet og utgitt mange bøker i norsk for utlendinger og for norsktalende som lærer spansk. Hun har jobbet som lærer i norsk og spansk i 23 år.