Verbkurset

1,000 kr

Lær deg det du trenger å vite om alle verbtidene på norsk! Kurset passer for de fleste som har B1-C1-nivå. Lær deg viktige ting om alle de uregelrette verbene (inkludert ordfamilie og tilhørende uttrykk)!

Ja, jeg vil gi en gave

Vil du heller kjøpe dette til noen du er glad i? Gi et digitalt gavekort!

Ja, jeg vil gi en gave

Spesifikasjoner

Kategorier: ,

Beskrivelse

Cecilie gjennomgår bruken av alle verbformene (infinitiv, perfektum partisipp og presens partisipp) og verbtidene: presens, preteritum, perfektum, pluskvamperfektum, 1. futurum, 2. futurum, 1. kondisjonalis og 2. kondisjonalis. Hun gjennomgår hvordan man bruker verbtidene og verbformene. I tillegg gjennomgår hun mange oppgaver som viser i praksis hvordan det fungerer. Deltakerne kan også selv gjøre de samme oppgavene digitalt for å sjekke om man har forstått (og om man husker det som har blitt gjennomgått).

Cecilie gjennomgår mange av de uregelrette verbene, og du får en komplett liste over verbene. Hun forklarer betydningen av verbene – og i tillegg forklarer hun om uttrykk knyttet til verbet. Hun forteller også om ordfamilien til verbet (verb – substantiv – adjektiv – adverb). Cecilie vil også fortelle om sammensatte og løst sammensatte verb.

Hva er en “ordfamilie”?  En ordfamilie er for eksempel:

  • å brenne = verb
  • en brann = substantivet
  • brent / brennende / brennbar / ubrennelig / brannsikker = adjektiv.

Man får informasjon om ordfamilien til hvert av de uregelrette verbene.

Kurset er på B1-C1-nivå. Kurset har flere ulike nivåer. Deler av kurset er mer grunnleggende (fordi de første tidene er litt mindre utfordrende). Andre deler av kurset er mer utfordrende – men alle verbtidene er med på dette kurset. Dette kurset er viktig for alle. Se en gratis video om verbsystemet her:

Hvilket nivå har kurset?

Kurset er på B2-C1-nivå.

Hva er innholdet i kurset?

På kurset vil man finne et dokument. Dokumentet inneholder alle uregelrette verb – og bøyningen til verbene. I tillegg inneholder dokumentet uttrykk knyttet til alle verbene. Man finner også ordfamilien til alle verbene.

Bruker vi en egen bok på kurset?

Nei, kurset er ikke basert på en bok. Du finner materiellet inne på nettkurset. Du trenger ikke en bok for å bli med på kurset.