Verbsystemet (B2-C1)

Lær deg det du trenger å vite om alle verbtidene på norsk! Kurset passer for de fleste som har B1-C1-nivå.

1,000 kr

Vil du ha rabatt? Medlemmer får rabatt på de fleste norskkursene og testene. Kjøp medlemskap og logg deg inn for å få rabatten:

Cecilie gjennomgår bruken av alle verbformene (infinitiv, perfektum partisipp og presens partisipp) og verbtidene: presens, preteritum, perfektum, pluskvamperfektum, 1. futurum, 2. futurum, 1. kondisjonalis og 2. kondisjonalis. Hun gjennomgår hvordan man bruker verbtidene og verbformene. I tillegg gjennomgår hun mange oppgaver som viser i praksis hvordan det fungerer. Deltakerne kan også selv gjøre de samme oppgavene digitalt for å sjekke om man har forstått (og om man husker det som har blitt gjennomgått).

Cecilie snakker også om passivformen av verbet på kurset (i alle verbets tider).

Kurset er på B1-C1-nivå. Kurset har flere ulike nivåer. Deler av kurset er mer grunnleggende (fordi de første tidene er litt mindre utfordrende). Andre deler av kurset er mer utfordrende – men alle verbtidene er med på dette kurset. Dette kurset er viktig for alle. Se en gratis video om verbsystemet her: [Elite_video_player id=”4″]

Dette kurset har også en egen gruppe på Facebook (kun for deltakere): Verbsystemet på Facebook

Når starter kurset om verbtidene i det norske språket?

Answer: Man kan melde seg på kurset hele tiden. Dette er et videokurs. Det er anbefalt å være Norsk for deg!-medlem i tillegg. Det koster 129 kroner å være Norsk for deg!-medlem.

Bruker vi en egen bok på kurset?

Answer: Nei, kurset er ikke basert på en bok. Du finner materiellet inne på nettkurset. Du trenger ikke en bok for å bli med på kurset.

Finnes det bare ett verbkurs?

Answer: Det finnes ett verbkurs til. Det kurset handler om uregelrette verb.